Udgivelsesdato: 12. oktober 2018

SMV:Digital - hjælp til små og mellemstore virksomheder

"Dansk erhvervsliv skal udnytte de nye digitale teknologier til at skabe vækst og job i Danmark. De små og mellemstore virksomheder, som udgør størstedelen af dansk erhvervsliv, er dog markant mindre digitale end de store virksomheder og investerer mindre i digitalisering."

Sådan skriver Finansministeriet på deres hjemmeside og byder små og mellemstore virksomheder indenfor hos SMV:Digital.

digitalisering

På www.smvdigital.dk kan små og mellemstore virksomheder for eksempel få tilskud til indkøb af privat rådgivning, der skal hjælpe til at afklare, hvordan virksomheden kan digitaliseres, og ligeledes afdække de økonomiske og forretningsmæssige potentialer ved at gøre det.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov siger:
 
Digitalisering kan styrke de små og mellemstore virksomheders produktivitet og konkurrenceevne. Det kan fx være gennem automatisering af produktionen eller bedre udnyttelse af data til intern optimering og udvikling af nye produkter og services. Med SMV:Digital vil vi gøre det nemmere for virksomhederne at komme i gang med at høste de digitale gevinster gennem rådgivning om digital omstilling og e-handel.”
 

Hos Dansk Revision er vi altid klar til hjælp og rådgivning - uanset om du er kunde eller ønsker at vide, hvad en lokal revisor med globalt udsyn kan gøre for dig - også på SMV:Digital-fronten.

 

Du kan læse mere om regeringens digitale vækstplaner her

Du kan læse mere om Dansk Revision her

 

➤ Har du brug for rådgivning om dine eller din virksomheds muligheder, så kontakt den lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

➤ Ny kunde? - hos Dansk Revision er første møde altid gratis!

 

Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.