Hvad laver en revisor? - og 4 gode grunde til at have en

Din lokale revisors fornemste opgave er at tilføje værdi til din virksomheds regnskaber ved en offentlig erklæring om regnskabets indhold.

I Dansk Revision formidler vi komplekse revisions- og regnskabsopgaver på en enkel måde, så du altid har det nødvendige overblik over din virksomheds økonomi.

 

Revision og regnskab handler ikke kun om tal. Det drejer sig lige så meget om kommunikation og forståelse. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at skattemyndigheder og andre interessenter har fuld tillid til dit regnskab.


Der er i øvrigt flere gode grunde til at have din lokale revisor ved din side. En ting er det daglige overblik, men revision åbner også dørene for bedre finansiering ved at give banken, dig og potentielle investorer et klart og retvisende billede af din virksomheds økonomiske situation.

Revision handler om at være ærlig om tallenes betydning, så alle kan forstå dem og agere på dem. Revision sparer tid og ærgrelser og ofte er det en investering, du får igen flere gange.

Et samarbejde med en revisor - vi anbefaler selvfølgelig Dansk Revision - sikrer, at revision ikke blot er tal, men også et menneskeligt møde. Kender du os ikke, så er første møde altid gratis. Vi har et dybt lokalt kendskab og forstår både din virksomhed og dens globale perspektiver, hvis det er relevant.

 
Findes der noget bedre end at hjælpe med at løse en opgave til alles tilfredshed?
Det tror jeg ikke der gør.
— Dennis Mielcke - partner og statsautoriseret revisor i Dansk Revision Hillerød
 

Skal jeg have en revisor?

Det er ikke alle, der SKAL have en revisor, men udvalgte virksomheder har pligt til det. Det kan du læse mere om her.

Om det er lovpligtigt eller ej gør ikke den store forskel for os som revisorer, men vi synes faktisk, at der er flere gode grunde til at have en revisor med på sidelinjen - eller på banen, hvis det er det, der er behov for.

Ud over en lang uddannelse og løbende efteruddannelser i de efterhånden omfattende og ret komplicerede skatte- og afgiftsregler, så er din lokale revisor med til at sikre økonomisk vækst, en sund drift, overholdelse af lovgivning samt give dig værdifuld rådgivning.

  1. Økonomisk ekspertise:
    Din revisor har uddannelse, viden og erfaring til at forstå kompleksiteten af din virksomheds økonomiske forhold. Både inden for skat og afgifter, men også i forhold til genererationsskifte, investeringer, finansiering og optimal drift. Vi hjælper med at udarbejde budgetter, økonomiske prognoser og analyser. Sammen identificerer vi din virksomheds styrker og svagheder - Indsatsområder om du vil.

  2. Finansiel planlægning:
    Skatte- og regnskabslovgivningen kan være kompliceret og ændrer sig fra tid til anden. Din lokale revisor kan hjælpe med at sikre, at du og din virksomhed overholder alle gældende love og regler på en let og overskuelig måde. Du kan sove roligt om natten og samtidig være helt vågen, når du kigger i krystalkuglen og ind fremtiden - helt ind i pensionsalderen, når den kommer.

  3. Risikostyring:
    Din lokale revisor hjælper med at identificere og håndtere økonomiske risici. Ved at analysere din økonomi og forretningsprocesser kan vi hjælpe dig med at identificere potentielle risici og udvikle strategier til at minimere dem.

  4. Uafhængig rådgivning:
    Din lokale revisor giver dig objektiv skatterådgivning. Vi sikrer, at du kan træffe de rigtige beslutninger og sætte de rigtige mål - på baggrund af fakta, tal og tillid.

I samarbejde med dig sikrer vi, at revision ikke blot er tal, men også et menneskeligt møde. Vi har et dybt lokalt kendskab og forstår både din virksomhed og dens globale perspektiver, hvis det er relevant.

Revision handler om nærvær og om at sige tingene som tallene er.

PS:

… Og så kan vi bare godt lide at rådgive og hjælpe alle vores mange gode kunder og relationer med at drive deres virksomhed - hver dag!

Forrige
Forrige

SKAT tilbagebetaler knap 25,7 milliarder kroner i overskydende skat

Næste
Næste

Hvornår skal årsrapporten indsendes, og hvad skal årsrapporten indeholde?