Udgivelsesdato: 23. januar 2018

LØNBORG REVISION FLYTTER TIL DANSK REVISION ESBJERG

 Partnere esbjerg

Ebbe Lønborg prøver i al beskedenhed at leve op til A. P. Møllers motto: ”Med rettidig omhu”.

I løbet af et par år, når pensionsalderen indtræder, gælder det derfor om at være forberedt. ”Jeg har derfor besluttet, at det nu er det rigtige tidspunkt for mine ansatte, mit firma og mig at indgå i en lidt større enhed”, siger Ebbe Lønborg.

Lønborg Revision er derfor pr. 22. januar 2018 flyttet til Smedevej 33 i Sædding og bliver i den forbindelse en integreret del af Dansk Revision Esbjerg.

Alle medarbejdere fra Lønborg Revision følger med til den nye adresse, hvor der nu er 25 kompetente og aktive medarbejdere, der har daglig kontakt med mindre og mellemstore virksomheder inden for stort set alle segmenter, lokalt såvel som nationalt.

”Dansk Revision Esbjerg er et selvstændigt – og partnerejet – lokalt revisionsfirma, der lever op til de kvalifikationer og dyder, jeg mener er vigtige at have for at kunne sikre kunderne den bedste rådgivning og revision fremadrettet ”, slår Ebbe Lønborg fast. 

Hos Dansk Revision i Esbjerg er de glade for, at de er kommet frem til en god og solid aftale med Ebbe og hans medarbejdere, og specielt det forhold, at der har været så stor enighed omkring den indgåede aftale.

"Enighed giver stabilitet, og vi kan således fokusere på at servicere kunderne på bedste vis - og naturligvis få budt vores nye kolleger velkommen", slutter Ole Lauridsen, Kent Olesen, Torben Hansen og Ole Pedersen fra Dansk Revision Esbjerg.

Er du ny kunde og skulle du have lyst til at kigge forbi, så er du altid velkommen. Du kan finde vores kontaktdata her.

Venlig hilsen
Dansk Revision Esbjerg