Udgivelsesdato: 5. maj 2020

Regeringen og revisorerne er enige om effektiv corona-hjælp

Med udbruddet af coronavirus står Danmark i en alvorlig situation. I en sådan tid er det vigtigt, at ansvarlige aktører fra alle dele af samfundet står sammen.

Regeringen og FSR – danske revisorer er derfor enige om en fælles erklæring med henblik på at bidrage til at bringe danske virksomhe- der bedst muligt gennem krisen med tilliden og trygheden i behold.

Evm 2020

Erhvervsministeriet har udsendt en pressemedelelse, hvor det slås fast, at et fair og ordentlig revision er vigtigt. Vi bakker naturligvis op i Dansk Revision, for når der bliver stillet krav om revisorkontrol med de mange midler, staten udbetaler som corona-krisehjælpe, er det først og fremmest for at understøtte, at pengene går til de rigtige.

I følge Erhvervsminister Simon Kollerup, så er:

"Revisorerne vigtige for, at regeringens støtteordninger til dansk erhvervsliv og de danske arbejdspladser kommer ud at virke, og revisorerne arbejder hårdt for at få sagerne igennem lige i øjeblikket. Samtidig er der en lige så vigtig opgave for revisorerne og myndighederne i at arbejde sammen om, at de mange ansøgninger bliver ordentligt kontrolleret, så der ikke bliver spekuleret i behovet for ordningerne, og så ordningerne ikke bliver misbrugt. Og dén opgave, synes jeg også, at revisorerne viser, at de er villige til at løfte med denne erklæring.”

 

Stop snyd og omgåelse

Med den nye fælleserklæring forpligter regeringen og revisorbranchen derfor også hinanden på at arbejde aktivt for aktivt at stoppe snyd og omgåelse, da støtteordningernes betydelige milliardbeløb er et fristende mål for kriminelle.

Arbejdet vil blandt andet bygge på samarbejde og dialog med myndighederne om hurtigt at lukke huller i støtteordningerne, som revisorerne og/eller myndighederne måtte blive opmærksomme på.

➤  Du kan læse hele aftalen her

➤  Du kan læse om de væsentligste støtteordninger her

➤  Du kan læse om de forskellige revisorerklæringer her

 

Vi hjælper dig

I Dansk Revision står vi naturligvis klar med kompetent rådgivning, så du og din virksomhed er sikret fremadrettet. Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Bliv kontaktet

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor

 

Pushtekst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Et godt sted også at holde dig opdateret er via vores nyhedsbrev. Vi sender ud løbende den næste tid, hver gang og lige så snart, vi ved mere. Det vil sige, når der er konkrete tiltag, lovændringer og anbefalinger klar.

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

 

 


Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

 

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i alle organisationer og ministerier, lige som vi i Dansk Revision følger udviklingen nøje.

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.