Udgivelsesdato: 26. maj 2020

Kør godt hjem fra udlandet uden ekstra afgift

Der er godt nyt til de danskere, der stadig er strandet i udlandet som følge af Corona-krisen, idet SKAT oplyser, at netop disse danskerne får yderligere to måneder til at komme hjem til Danmark i - og netop i deres udenlandske bil.

Forlængelse af fristen vil gøre det lettere for danskere, der fortsat er strandet i udlandet, at vende hjem til Danmark, så snart situationen, hvor de opholder sig, muliggør det.

 

I starten af corona-krisen besluttede regeringen at lade danskere strandet i udlandet benytte deres udenlandske bil til at komme hjem til bopælen i Danmark- vel at mærke uden, at de blev ramt af en afgiftsstigning.

Ordningen gjaldt i første omgang frem til 31. maj 2020, men nu har regeringen besluttet at forlænge ordningen frem til den 31. juli 2020.

”Der er fortsat mange lande med lukkede grænser og udgangsforbud. Når situationen tillader det, skal danskere, der opholder sig i de lande, kunne bruge deres udenlandske bil til at komme hjem, uden det rammer dem på pengepungen med en afgiftsstigning. Derfor forlænger vi den nuværende dispensationsordning frem til 31. juli”, siger skatteminister Morten Bødskov.

Ordningen betyder, at det udenlandske køretøj her i landet alene må benyttes til kørsel direkte fra grænsen og til førerens bopæl, og at køretøjet skal udføres af landet igen senest den 31. december 2020.

 

Har du spørgsmål?

I Dansk Revision står vi naturligvis klar med kompetent rådgivning, så du og din virksomhed er sikret fremadrettet. Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Bliv kontaktet

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor

 

 

Pushtekst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.