Udgivelsesdato: 14. april 2020

50 pct.-reglen ophæves

Vedrørende hjælpepakkerne "Kompensation for faste udgifter" og "Lønkompensation til fyringstruede privatansatte" er der vedtaget ændringer af den hidtidige 50 pct. regel, der begrænsede hjælpepakkerne, hvis det offentlige tilskud var over 50 pct.

Modtager virksomheden over 50 pct. i offentligt tilskud er der netop åbnet op for, at ordningen også gælder her, men  der skal i så fald ansøges via Slots- og Ejendomsstyrelsen. Anøgningen herfor er endnu ikke åbnet, men gælder de to nedennævnte ordninger.

 

Virksomheder kan få kompensation for nogle af de faste omkostninger, hvis omsætningen er faldet med mere end 40 pct., og de faste omkostninger udgør mere end 25.000 kroner.

  Læs mere her

 

Der ydes midlertidig lønkompensation til virksomheder for det antal medarbejdere, virksomheden forventer at skulle hjemsende i stedet for at afskedige.

➤  Læs mere her

 

Støttepakke til kunstnere og midlertidig ændret tilskudsudbetaling fra Statens Kunstfond. Der er vedtaget en række initiativer i forhold til kulturen.

  Læs om øvrig Covid-19-støtte til kulturlivet her

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Et godt sted også at holde dig opdateret er via vores nyhedsbrev. Vi sender ud løbende den næste tid, hver gang og lige så snart, vi ved mere. Det vil sige, når der er konkrete tiltag, lovændringer og anbefalinger klar.

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

Pushtekst

 

Dansk Revision hjælper dig igennem krisen

Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

 

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i alle organisationer og ministerier, lige som vi i Dansk Revision følger udviklingen nøje.

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.