Udgivelsesdato: 23. oktober 2019

BREXIT - en lille én i pausen...

Boris Johnson trykkede i går aftes på BREXIT-pause-knappen. Det gjorde han efter, at det britiske parlament sagde ja-tak til skilsmisseaftalen med EU, men nej-tak til tidsplanen.

Der er altså dømt pause...

 

BREXIT haha

 

...I pausen vil Boris Johnson tale med de andre EU-lande. Og den pause vil vi da gerne lige udnytte til at lette stemningen lidt. For der er fortsat nok at forholde sig til som virksomhedsejer vedrørende Brexit-processen, men der har også været en række muntre kommentarer undervejs...

Vi har samlet et par af dem her - god pause:

 

LEDIG PLADS

1GB BREXIT

 

EVENTYR

BREXIT UNICORN

 

BRITERNE MENER:

"I'm going to go on a Brexit diet...

...The pounds will drop fast."

 

"Brexit was like the UK got drunk and accidentally unfriended Europe on Facebook."

 

"People were confused by the arguments either way – they interviewed people the next day on the news, one bloke was like ‘I voted leave but I didn’t really want to leave Europe’ – there were two options on the form, how did you screw that up?..."

 

MR JONES, MANCHESTER:

TV-brexit

 

HOS DEN LOKALE...:

DEN LOKALE BREXIT

 

 YES MINISTER - 

Why Britain Joined the European Union - i en sjælden klassik udgave...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=37iHSwA1SwE

 

Og hermed sluttede pausen...

 

VIL DU VIDE MERE OM BREXIT I DEN SERIØSE AFDELING?

Så lad os fortælle om regeringens handlingsplan. En handlingsplan, som blandt andet indeholder initiativer for knap 50 millioner kroner til at sikre små og mellemstore virksomheder de bedst mulige vilkår i forbindelse med Brexit

Mindre virksomheder har typsik ikke ressourcer til at dedikere en medarbejders tid på at sætte sig ind i den aktuelle situation og forberede virksomheden på Brexit.

Derfor vil Regeringens handlingsplan først og fremmest styrke informationen og vejledningen til blandt andet små og mellemstore virksomheder, så det bliver nemmere for dem at finde ud af, hvilke ændringer Brexit medfører, og hvordan man forbereder sig på det.

➤ Du kan læse mere om handlingsplan og initiativer her

 

Mangler du hjælp?

Hvis du er i tvivl om Brexit og din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os og den lokale revisor. Ring til os på +45 44 35 61 00 eller vælg en mulighed herunder.

➤  Skriv til os

➤  Find din lokale revisor

 

Regeringen er ikke alene.

Foreningen FSR - danske revisorer gør også opmærksom på, at det er vigtigt, at danske virksomheder er forberedt bedst muligt forud for Brexit. De henviser til den tjekliste, vi tidligere har omtalt. En tjekliste, hvor du via simple Ja/Nej-spørgsmål vedrørende konkrete situationer, kan få værdifuld fokus på de opmærksomhedspunkter, der vedrører din virksomhed og som kræver handling.

Tjeklisten dækker en bred vifte af områder fra eksport af varer til regnskab og revision. 

➤ Tag testen her 

 

Vær på forkant!

Vi holder dig løbende opdateret om regler, tiltag og fradrag - tilmeld dig vores nyhedsmail.

➤  Tilmeld dig her

 

Al information på www.danskrevision.dk er kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet heller ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.