Udgivelsesdato: 24. maj 2019

Grill og årsregnskab

Så går vi ind i den sidste weekend, hvor du med fordel kan tænke på, om du enten har afleveret dit årsregnskab, eller om du er ved at færdiggøre det.

Har du afleveret det, kan du med sindsro holde weekend, tænde grillen, trodse det grålige forårsvejr og sætte dig til at vente på sommer.

 

kalender 2019

 

Har du ikke afleveret det, så kan vi fortælle dig, at fristen for aflevering er fredag, den 31. maj 2019 - altså hvis dit selskab slutter regnskabsåret 31. december. Fristen for at indberette årsregnskab er nemlig 5 måneder fra statusdatoen, hvis dit selskab er omfattet af regnskabskksde B eller C.

 

Husk i øvrigt, at vi skriver 2019, så du kan kun indsende årsregnskabet elektronisk, og husk også, at et selskab er et selskab uanset, hvor lille det er og i hvilken form. Der er en række undtagelser, og enkeltmandsvirksomheder eller personligt ejet mindre virksomheder, skal for eksempel ikke indsende årsrapport til Erhvervsstyrelsen. 

 

Du kan læse alt om hvem der skal, og hvem der ikke skal her.

 

Når du har afleveret dit årsregnskab, så har du ind til 1. juli til at få indsendt selskabets selvangivelse.

 

Om du skal bruge revisors hjælp eller ej er i nogle tilfælde op til dig selv, men vi synes nu altid, at det er fornuftigt at rådføre sig med fagfolk - fagfolk, der kender regler og bekendtgørelser og som sikrer din virksomhed de rigtige fradrag og de rigtige oplysninger. 

Vi er ikke fagfolk i forudsigelser omkring vejret, men forhåbentlig får vi snart mere sol og flere grill-aftener. God weekend. 

 

 

➤ Ny kunde? - Hos Dansk Revision er første møde altid gratis!

➤ Find din lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

 


Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.