Covid-19: Åbent for slutafregning for lønkompensation

Erhvervsstyrelsen har åbnet for slutafregningen for de virksomheder, der har modtaget lønkompensation i perioden 30. august 2020 til 15. februar 2022.

Fristen for at indberette er den 30. september 2022.

Er din virksomhed en af de knap 20.000 virksomheder, der har modtaget lønkompensation under Covid-19?

Så er det nu, du skal til tasterne for at indberette til slutafregning for perioden 30. august 2020 til 15. februar 2022, for Erhvervsstyrelsen har netop åbnet for, at du kan indsende dokumentation.

Har din virksomhed modtaget lønkompensation under Covid-19, så er det nu, at du skal indberette til slutafregningen for de faktiske fohold, som det så smukt hedder. Vi vender tilbage til de faktiske forhold, som Erhvervsstyrelsen bruger til at beregne det endelige kompensationsbeløb, din virksomhed er berettiget til.

Og de faktiske forhold er den realitet, du endte ud med efter kompensationsperiodens udløb. For selvom du måske føler, at det er længe siden, din virksomhed ansøgte om kompensation, så husker du måske, at tiderne var ret kaotiske, og det var svært at danne sig et overblik over fremtiden.

Så din virksomhed ansøgte på baggrund af det, I forventede ville ske under Covid-19. Slutafregningen og de faktiske forhold er så det, der faktisk skete, og det betyder, at I enten skal have yderligere penge udbetalt eller tilbagebetale et beløb.

I skal indberette, når I har modtaget besked fra Erhvervsstyrelsen i den Digitale Postkasse.

Slutafregning af kompensation

I skal indberette for alle perioder, som virksomheden har modtaget kompensation for. På den baggrund beregner Erhvervsstyrelsen det endelige kompensationsbeløb - altså det samlede beløb, som I er berettiget til i følge reglerne.

Når indberetningerne er færdigbehandlet, modtager I en slutopgørelse i virksomhedens digitale postkasse. Det vil fremgå af denne slutopgørelse, om I har modtaget den rette kompensation, skal tilbagebetale kompensation eller er berettiget til yderligere kompensation.

Læse mere om slutafregning her

Læs mere om slutafregning for selvstændige her

 
 
Forrige
Forrige

En del undervisning bliver nu momspligtigt

Næste
Næste

Slut med momsfritagelse på udlejning af bolig