Skatteplanlægning

Skattelovgivningen og reglerne for rapportering ændres løbende.

Vores skatteeksperter har naturligvis fingeren på pulsen og hjælper din virksomhed til fremsynet skatteplanlægning.

I vores optik handler skatteplanlægning om at værne om sine værdier og samtidig sikre, at virksomheden altid opfylder lovgivningens krav. Det er en udfordring for virksomhedsledere at følge med i nye, juridiske retningslinjer og regler inden for skatteområdet. Vi hjælper med skatteplanlægningen, så der til enhver tid er styr på skatten i din virksomhed.

 

I Danmark og i udlandet

Vores eksperter er blandt landets allerbedste - både når det handler om dansk og udenlandsk skattelovgivning. Via vores tilknytning til det verdensomspændende revisorsamarbejde Geneva Group International kan vi også tilbyde nærværende skatterådgivning og -planlægning med internationalt perspektiv.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi arbejder med skatteplanlægning - i Danmark og i udlandet.

 

Du kan læse mere om vores rådgivningsydelser i nedenfor (klik på links for at læse mere):

Biler skat og moms 2018

Personalegoder 2018

Satser og beløbsgrænser 2018

Skatte- og momsfradrag ved repræsentation 2018

Godtgørelse af energiafgifter 2018

Generationsskifte

Moms og afgifter

 

 

Vores styrke er bl.a. samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i vores afdelinger i: Aarhus, Odense, Randers, Charlottenlund, Frederikssund, Herlev, Hillerød, Holbæk, Kalundborg, Korsør, København, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Roskilde, Slagelse, Sorø, Odense,  Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Hirtshals, Hjørring, Mors, Pandrup, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Tønder, Viborg og Aalborg.