Revision

Revision reducerer antallet af fejl og åbner dørene i banken og hos dine samarbejdspartnere.

Vi har eksperter på alle områder inden for revision, regnskab og budgetter, og vi har kontorer i hele landet. Har du behov for spidskompetencer i forbindelse med dit regnskab, så er vi ikke mere end et telefonopkald væk.

 

job2

Revision og regnskab handler om noget mere end bare tal. Det handler også om kommunikation, så for at give dig det bedst mulige overblik, lægger vi stor vægt på, at selv komplekse revisions- og regnskabsleverancer kommunikeres forståeligt og simpelt.

Vi arbejder naturligvis med de gældende standarder, der gør, at skattemyndighederne ikke er i tvivl om et eneste komma i vores materiale.

Vi prioriterer dialogen meget højt, og i Dansk Revision møder du ikke bare en levende regnemaskine. Vi er mennesker, og vi forstår dig og din virksomhed.

I samarbejde skaber vi både overblik, konsolidering og vækst. Struktur og strategi er vigtige forudsætninger, og også her er vi en ekstremt stærk partner.

➤ Hør mere om professionel revision og regnskab med et menneskeligt ansigt.

➤ Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret.

  Brug for en revisor?- Kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor til dig 

 

Årsregnskabsloven

Uanset størrelsen af din virksomhed, så skal den efterleve lovens bogstav, hvilket bl.a. betyder, at du skal opstille dit regnskab efter årsregnskabslovens krav. Er du leder af en virksomhed, så er du ansvarlig for, at dette krav efterleves. 

Som du selv ved, så er der et væld af andre ting, du også skal kunne som virksomhedsleder, og som har stor betydning for din virksomheds vækst, fremtidige drift og på sigt dens overlevelse. Et ordentligt regnskab har - udover den økonomiske sikkerhed, der ligger for dig - også betydning for, om du kan få lån i banken, forhandle renter eller blot få den næste ordre i hus.

Nå, men alt med årsregnskabsloven det har du sikkert styr over, og ellers kan du læse den fulde tekst inklusive 25 kapitler, bilag og paragraffer her på retsinformations hjemmeside. Det kan også være, at vi bare skal styre det hele for dig. Det er vi faktisk eksperter i.

➤  Ny årsregnskabslov 2015

➤  Ændringer til årsregnskabsloven 2020

➤  Læs mere om årsregnskabet

 

Revisors erklæringer på dit regnskab

Her er et kort overblik over de muligheder, du har for at sikre, at din virksomheds regnskab er retvisende. Der findes fire erklæringer på årsregnskabet.

 

Assistanceerklæring

Din revisor kan hjælpe dig med opstilling af regnskabet. Dette kaldes en assistanceerklæring. Den giver sådan set ingen sikkerhed for, at informationerne i årsregnskabet er retvisende. Assistanceerklæringen giver udelukkende sikkerhed for, at årsregnskabet er opstillet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav.

Review

Review giver kun begrænset sikkerhed for, at oplysningerne er retvisende. Et review er primært baseret på din revisors analytiske handlinger og forespørgsler til ledelsen. Din revisor foretager kun yderligere kontroller, hvis analyserne og forespørgslerne giver anledning til det.

Udvidet gennemgang

Ved udvidet gennemgang er sikkerheden højere end ved et review. Udover analytiske handlinger og forespørgsler til ledelsen, foretager din revisor nogle faste kontroller kaldet ’specifikke supplerende handlinger’.

Revision

Revision giver absolut den højeste grad af sikkerhed for, at oplysningerne i din virksomheds årsregnskab er retvisende. I et revideret årsregnskab foretager din revisor analytiske handlinger, spørger ind og udfører eksempelvis kontroller, eftertællinger og får eksterne bekræftelser for informationerne.

➤  Få et visuelt uddybende overblik over revisors erklæringer

➤  Hvad skriver revisor i regnskabet?

➤  Hvem er revisor og hvad er en revision?

 

I tvivl eller vil du bare gerne have objektiv rådgivning om, hvad du og din virksomhed har brug for?

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor

  Brug for en hjælp?- Kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor til dig 

 

 

Du finder din lokale revisor fra Dansk Revision i Aalborg, Aarhus, Ballerup, Brønderslev, Charlottenlund, Frederikssund, Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Herlev, Hillerød, Hirtshals, Hjørring, Holbæk, Kalundborg, Korsør, København, Mors, Nuuk, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Odense, Pandrup, Randers, Roskilde, Silkeborg, Skive, Slagelse, Sorø, Søborg, Sønderborg, Tønder og Viborg. Dansk Revision: Revision og regnskab.