Revision

Revision reducerer antallet af fejl og åbner dørene i banken og hos dine samarbejdspartnere.

Vi har eksperter på alle områder inden for revision, regnskab og budgetter, og vi har kontorer over hele landet. Er der behov for spidskompetence i forbindelse med dit regnskab, så er vi ikke mere end et telefonopkald væk.

Revision Image Proeve

 

Revision og regnskab handler også om kommunikation

For at give det bedst mulige overblik, lægger vi stor vægt på, at selv komplekse revisions- og regnskabsleverancer kommunikeres forståeligt og simpelt.

Vi arbejder naturligvis med de gældende standarder, der gør, at skattemyndighederne ikke er i tvivl om et eneste komma i vores materiale.

Vi prioriterer dialogen meget højt, og vores medarbejdere er ikke bare levende regnemaskiner eller Excel-ark. De er mennesker, der forstår dig og din virksomhed.

Det er et samarbejde, der skaber værdi og vækst - for dig og for os.

 

➤ Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi leverer revision og regnskab med et menneskeligt ansigt.

 

Vores styrke er bl.a. samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i vores afdelinger i: Charlottenlund, Frederikssund, Herlev, Hillerød, Holbæk, Korsør, København, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Roskilde, Slagelse, Sorø, Søborg, Odense, Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Hirtshals, Hjørring, Mors, Pandrup, Randers, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Tønder, Viborg og Aalborg, Aarhus.