Revision - Har du styr på budget og regnskab ?

 

Revision Image Proeve

Revision reducerer antallet af fejl og åbner døre i banken og hos dine samarbejdspartnere.

Vi har eksperter inden for alle områder inden for revision, regnskab og budgetter fordelt på kontorer over hele landet. Er der behov for spidskompetence i forbindelse med din revision eller dit regnskab, er vi ikke mere end et telefonopkald fra, at en af landets bedste er på opgaven.

Revision og regnskab handler også om kommunikation

Vi lægger stor vægt på, at selv meget komplekse revisions- og regnskabsleverancer kommunikeres forståeligt og let - det giver det bedste overblik.

Vi arbejder naturligvis med de gældende standarder, der gør, at skattemyndighederne ikke er i tvivl om et eneste komma i vores materiale, og vi prioriterer dialogen meget højt.

Netop derfor er vores medarbejdere ikke bare levende regnemaskiner eller Excel-ark. De er mennesker, der forstår dig og din virksomhed.

Det samarbejde skaber værdi for vores dig og for os.

 

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi leverer revision og regnskab med et menneskeligt ansigt. Det har vi erfaring for skaber værdi for vores kunder og dermed for os.

 

Vores styrke er bl.a. samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i vores afdelinger i: Charlottenlund, Frederikssund, Herlev, Hillerød, Holbæk, Korsør, København, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Roskilde, Slagelse, Sorø, Søborg, Odense, Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Hirtshals, Hjørring, Mors, Pandrup, Randers, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Tønder, Viborg og Aalborg, Aarhus.