Har IT-kriminelle adgang til din virksomheds data?

Cybersikkerhed er ekstremt vigtigt, og enhver virksomhed bør have fokus på IT-kriminalitet samt øje for, at sikkerhed ikke kun er et spørgsmål om at have førende e-mailsikkerhedsløsninger og et antivirus-program.

Fokus på emnet i hele virksomheden er vigtigt, fordi erfaringen viser, at alle typer virksomheder bliver angrebet.

 

sikkerhed (1)

Alle kan blive snydt til at afgive følsom information. I dag sker det for intetanende virksomheder og privatpersoner over hele verden. Succesrige angreb er således blandt andet sket på hospitaler, universiteter, i velgørenhedsorganisationer og i store internationale virksomheder.

Ingen går ram forbi og adskillige tests har vist, at selv de mest selvsikre individer er gået i cyberfælden.

➤  Læs om CEO-fraud og Nigeriabreve

 

En uoverskuelig opgave

For mange mindre og mellemstore virksomheder kan IT-sikkerhed virke uoverskueligt, men der skal ikke så meget til. Mange gange er det blot fokus og beslutningstagen, der mangler.

Vores anbefaling er at sørge for, at systemerne passer til de behov din virksomheden har - det vil sige hverken for meget eller for lidt. Overvej strukturer, ansvar og back up og test systemerne. Fortæl medarbejderne om trusler og forebyggende aktiviteter og hav en plan klar, hvis det hele kollapser.

➤  Politiet advarer om svindel og mistænkelige mails

 

Vær konkret og kritisk

Vær konkret og vær kritisk, men vær ikke nærig. Det er set før, at en virksomhed vælger en for billig løsning. Sikkert er det i hvert tilfælde, at det kan blive dyrt, hvis data tabes eller hvis en produktion står stille som følge af et cyberangreb.

Du kan få hjælp til at danne dig et overblik i vores publikation om Cybersikkerhed.

➤  Læs mere om cybersikkerhed her.

 

 

Tal med din revisor

Du er altid velkommen til at tage en snak os. Vi har overblikket over din forretning, og vi kan hjælpe dig med at finde den løsning, du har brug for.

Book et møde allerede i dag. 

➤  Bliv kontaktet

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor