RÅDGIVNING

 

I Dansk Revision er vi gode til andet og mere end revision. Vi yder også rådgivning og sparring, så din virksomhed kan udvikle sig i den retning du ønsker. Uanset om du overvejer generationsskifte, er iværksætter eller bare har du brug for et økonomisk servicecheck.

Der er tre gode grunde til, at du skal vælge os:

  1. Nærvær. Vi sætter en ære i at forstå din virksomhed, og hos os møder du altid en partner, som du formentlig allerede kender fra lokalmiljøet. Hvad enten det er løbeturen, i den lokale sportsklub eller det lokale erhvervsnetværk.

  2. Faglighed. Vi er fagligt stolte og arbejder efter de højeste internationale standarder. Samtidig er vi dedikeret til at skabe værdi for dig og din virksomhed.

  3. Engagement. Vi sætter en ære i at tænke proaktivt og være involveret i din forretning. Samtidig har vi via vores kædenetværk og internationale samarbejde indgående viden om stort set alle brancher og dermed dine særlige udfordringer og muligheder.

Læs mere om vores rådgivningsydelser nedenfor, eller Book et uforpligtende møde. Hos os er første møde gratis.

 

 Gratis Moede Banner

For os handler god rådgivning om nærvær

Vi sætter en ære i at engagere os i din virksomhed, så vi kan hjælpe dig med at træffe de beslutninger der skaber størst værdi for dig og din virksomhed. 

 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med (klik på links for at læse mere):

Ny årsregnskabslov

Politisk Eksponerede Personer (PEP)

Finansiering

Få overblik over offentlig støtteordninger vedr. vækst,   innovation og udvikling i virksomheder

Generationsskifte 

Forretningsudvikling

Køb og salg af virksomhed

Relation til pengeinstitut og investorer

Rådgivning af kriseramte virksomheder

Opstarts- og iværksætterpakke

Optimér din virksomhed

Selskabskonstruktioner

Skatterådgivning

Økonomisk rådgivning

Giv din virksomhed et forspring

Dansk Revision APP - Play Market
Dansk Revision APP - Apple

 

Vores styrke er bl.a. samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i vores afdelinger i: Aarhus, Odense, Randers, Charlottenlund, Frederikssund, Herlev, Hillerød, Holbæk, Kalundborg, Korsør, København, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Roskilde, Slagelse, Sorø, Odense, Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Hirtshals, Hjørring, Mors, Pandrup, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Tønder, Viborg og Aalborg.