Sikker digital identitetsbekræftelses- og underskriftsløsning via Penneo™

I Dansk Revision har IT-sikkerhed topprioritet, ligesom det ligger os meget på sinde at beskytte dine personlige oplysninger.

Disse prioriteter deler vi med en række andre samarbejdspartnere, og i Dansk Revision benytter vi eksempelvis Penneo™ og NemID til digitale underskrifter på en lang række dokumenter, og selvfølgelig også til at bekræfte din identitet digitalt.

 

digital signatur

Penneo er en virksomhed, der blandt andet har specialiseret sig i at håndtere digitale underskrifter og bekræftelse af identiteter digitalt og med et højt sikkerhedsniveau. Du vil derfor møde Penneo-navnet i kommunikationen imellem dig og os.

Det er hurtigt, nemt og sikkert. Du kan underskrive dokumenter og bekræfte din identitet, når du sidder foran en PC eller når du har din tablet eller smartphone i hånden – og du kan gøre det uanset hvor i verden, du er.

➤  Fakta om opbevaring af dine dokumenter i Penneo

 

Guide til digital underskrift

Du modtager en mail fra Dansk Revision (penneo@penneo.com). Denne mail indeholder et link til en sikker hjemmeside, hvor du kan se, downloade og gennemlæse dokumenter samt underskrive med NemID.

Vær opmærksom på, at du skal fortsætte til sidste dokument, hvis den hjemmeside du lander på indeholder flere dokumenter, før du får adgang til at underskrive.

Du modtager en mail med de signerede dokumenter i PDF-format, når alle implicerede parter har underskrevet.

 

Guide til bekræftelse af din identitet

Du modtager en mail fra Dansk Revision (penneo@penneo.com). Denne mail indeholder et link til en sikker hjemmeside, hvor du bliver bedt om at oplyse dit fulde navn og cpr-nummer. Derefter skal du identificere dig ved at logge på med dit NemID. Din identitet bliver nu bekræftet ved, at de indtastede oplysninger bliver sammenlignet med dine oplysninger i cpr- og folkeregistret.

Det er nemt og enkelt, og det betyder samtidig, at du undgår at skulle fremsende en kopi af dit pas/kørekort og sygesikringsbevis samt bruge vitterlighedsvidner.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan bekræfte din identitet digitalt, hvis du er navne- og adressebeskyttet i CPR-registret.

 

 Om Penneo og dine dokumenter

  • Du underskiver digttalt med dit NemID, og du skal altså hverken bruge kuglepen eller gøre noget anderledes, end når du eksempelvis bruger dit NemID hos SKAT eller i din netbank.
  • Du modtager alle dokumenter og bilag i en mail fra Penneo, når du og eventuelt øvrige parter har underskrevet. På den sidste side af de signerede dokumenter, kan du se, hvem der har underskrevet digitalt.
  • Du behøver ikke at gemme dine mails fra Penneo. Du kan nemlig altid finde alle dine dokumenter ved at logge ind med NemID på Penneo.com. Her finder du dit private arkiv.
  • De signerede dokumenter har – ud over de digitale underskrifter – en skjult kode, der bekræfter dokumentets ægthed, og at det netop er underskrevet af de personer, der fremgår af dokumentet.
  • Papirudgaven af et printet dokument fra Penneo er ikke juridisk gyldigt, da den særlige, skjulte kode ikke fremgår på de printede dokument.

 

➤  Læs mere på om Penneo™ på Penneo.com

➤  Find hjælp i Penneo help center (Dansk)

➤  Kontakt din lokale revisor i Dansk Revision

 

 

Alle vores afdelinger og kontorer i Dansk Revision i Charlottenlund, Frederikssund, Herlev, Hillerød, Holbæk, Korsør, København, Nykøbing Sjælland, Roskilde, Slagelse, Sorø, Søborg, Odense, Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Hirtshals, Hjørring, Mors, Pandrup, Randers, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Tønder, Viborg og Aalborg, Aarhus bruger Penneo.