Dansk Revision's politik for datafortrolighed

Vi respekterer dine personlige data og sikkerhed i relation til den information, vi indsamler, bruger og anvender over for 3. part med det formål at få mulighed for at levere og tilbyde vores produkter og serviceydelser til dig.

 

Vi har udviklet denne politik for datafortrolighed for at holde dig informeret om vores forretningsgange. Enhver personlig og identificerbar information, vi indhenter via denne side, betragtes som Personlige Oplysninger og vil blive behandlet i overensstemmelse med denne politik.

Dansk Revision er forpligtet til at beskytte dine Personlige Oplysninger og fortroligheden herom.

 

Indhentning, brug og anvendelse af personlige oplysninger

Dansk Revision er forpligtet til at beskytte de oplysninger, vi får om de internetbrugere, som besøger Dansk Revision's hjemmeside på adressen www.danskrevision.dk ("hjemmesiden").

Informationerne, som Dansk Revision indhenter via hjemmesiden falder inden for to kategorier:

1.   Information som besøgende frivilligt giver på hjemmesiden

2.  Information om den adfærd som besøgende har på hjemmesiden.

 

Information som du frivilligt afgiver

Når du besøger hjemmesiden, kan du vælge at give os oplysninger for at hjælpe os med at servicere dig. For eksempel kan du oplyse din mail-adresse for at modtage ønsket information eller du kan sende os din postadresse, således at vi kan fremsende det materiale, du har anmodet om.

Enhver Personlig Oplysning, du måtte give os, vil kun blive anvendt til det formål, som er angivet på hjemmesiden, i vores cookie-politik, i vores samtykkeerklæring eller i denne politik.

Vi kan også anvende denne information til at forsyne dig med information om andre serviceydelser og produkter, som Dansk Revision eller vores tilknyttede selskaber tilbyder, og som vi finder vil kunne være af interesse for dig. Du kan altid få at vide, hvilke oplysninger, vi har om dig. Du skal blot skrive til post@danskrevision.dk.

 

Eksterne links

Dansk Revision indsætter links til andre hjemmesider, hvis politik for datafortrolighed vi ikke kontrollerer. Når du forlader vores server (Du kan se dette ved at checke URL i adresselinien på din browser), så er brugen af den information, du måtte videregive, kontrolleret af den politik, som operatøren af hjemmesiden, du besøger, har fastlagt.

Denne politik kan være forskellig fra vores. Hvis du ikke kan finde politikken for datafortrolighed på nogle af disse hjemmesider ved hjælp af et link fra hjemmesiden, bør du kontakte hjemmesiden direkte for at få yderligere information.

 

Politik for datafortrolighed

Denne politik blev senest opdateret 7. februar 2018. Vi opdaterer denne politik fra tid til anden. Når dette sker, vil ændringerne i vores politik træde i kraft straks. Hvis du jævnligt besøger vores hjemmeside, anbefaler vi, at du med jævne mellemrum tjekker politikken.

 

Fravalg

Hvis du tidligere har brugt denne hjemmeside og givet os kontaktinformationer, men ikke længere ønsker at modtage yderligere kommunikation, som ikke er nødvendig for vores serviceydelser, så giv os venligst besked på email til post@danskrevision.dk

 

Kontaktinformation

Spørgsmål til politik for datafortrolighed skal rettes til os ved at skrive til følgende adresse:

Dansk Revision A/S

Lyskær 3A

2730 Herlev