Velkommen hos Dansk Revision

Vi er en landsdækkende kæde med 29 kontorer og mere end 450 medarbejdere. Og Dansk Revision A/S er ejet af partnere, dvs. ejerne af de enkelte revisionskontorer. 

På den måde kan Dansk Revision drage fordel af både den lokale forankring og kendskabet til det lokale erhvervsliv og af samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i hele landet - ja faktisk i hele verden.

 

basket

Det er en selvfølge, at vi har helt styr på det faglige og sørger for at vedligeholde vores fagkundskab, så du altid har adgang til den nyeste viden. Og netop derfor vil vi ikke bruge din tid på at fortælle dig, hvordan vi udfører vores arbejde.

Til gengæld vil vi gerne fortælle dig, hvad du kan forvente af et godt og tæt samarbejde med Dansk Revision. Dansk Revision har et erklæret mål om at tilføre din virksomhed størst mulig værdi og udbytte gennem løbende rådgivning.

Vi vil gerne være din foretrukne sparringspartner i økonomiske såvel som forretningsmæssige sammenhænge, så vi kan hjælpe dig med at indfri dine målsætninger og skabe et tilfredsstillende udbytte af dine hårde anstrengelser.

 

➤  "Tal til fornuften" - Brug os til at skabe overblik og overskud.

 

Der er tre gode grunde til, at du skal vælge os:

  1. Nærvær. Vi sætter en ære i at forstå din virksomhed, og hos os møder du altid en partner, som du formentlig allerede kender fra lokalmiljøet - Hvad enten det er fra løbeturen, den lokale sportsklub eller det lokale erhvervsnetværk.

  2. Faglighed. Vi er fagligt stolte og arbejder efter de højeste internationale standarder. Samtidig er vi dedikeret til at skabe værdi for dig og din virksomhed.

  3. Engagement. Vi sætter en ære i at tænke proaktivt og være involveret i din forretning. Samtidig har vi via vores kædenetværk og internationale samarbejde indgående viden om stort set alle brancher og dermed dine særlige udfordringer og muligheder.

 

Book et uforpligtende møde. Hos os er første møde gratis.

➤ Kontakt din lokale revisor

➤ Kontakt sekretariatet

➤ Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret

 

Læs om fordelene ved et samarbejde med Dansk Revision:

➤ Internationalt samarbejde

➤ Nyheder

➤ Revision

➤ Rådgivning

➤ Skat og moms

 

Kontakt

 

Legal

Samtykkeerklæring

Privatlivs- og cookiepolitik

GDPR - Vi har styr på dine data

Sikker digital underskriftsløsning via Penneo™ 

 

IT 

Logoer og fotoarkiv

 

 

Dansk Revisions styrke er bl.a. samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i vores afdelinger og byer i: Aalborg, Aarhus, Ballerup, Brønderslev, Charlottenlund, Frederikssund, Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Herlev, Hillerød, Hirtshals, Hjørring, Holbæk, Kalundborg, Korsør, København, Mors, Nuuk, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Odense, Pandrup, Randers, Roskilde, Silkeborg, Skive, Slagelse, Sorø, Søborg, Sønderborg, Tønder og Viborg.