Dansk Revision er en landsdækkende kæde med 26 kontorer og mere end 450 medarbejdere.

 

Tal til fornuften

Dansk Revision A/S er ejet af partnere, dvs. ejerne af de enkelte revisionskontorer.

Dermed kan Dansk Revision drage fordel af både den lokale forankring og kendskabet til det lokale erhvervsliv og af samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i Dansk Revision.

 

Det er en selvfølge, at vi har helt styr på det faglige og sørger for at vedligeholde vores fagkundskab, så du altid har adgang til den nyeste viden. Derfor vil vi ikke bruge din kostbare tid på at gøre dig klog på, hvordan vi udfører vores arbejde.

Til gengæld vil vi gerne fortælle dig, hvad du kan forvente af et godt og tæt samarbejde med Dansk Revision. Dansk Revision har et erklæret mål om at tilføre din virksomhed størst mulig værdi og udbytte gennem løbende rådgivning.

Vi vil gerne være din foretrukne sparringspartner i økonomiske såvel som forretningsmæssige sammenhænge, så vi kan hjælpe dig med at indfri dine målsætninger og skabe et tilfredsstillende udbytte af dine hårde anstrengelser.

Det kan du læse meget mere om, når du trykker på linket herunder:

 

▶️   TAL til fornuften - Klik her og brug os til at skabe et suverænt overblik og et større overskud

 

 

 

 

Dansk Revisions styrke er bl.a. samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere i vores afdelinger i: Aarhus, Odense, Randers, Charlottenlund, Frederikssund, Herlev, Hillerød, Holbæk, Kalundborg, Korsør, København, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Roskilde, Slagelse, Sorø, Odense, Esbjerg, Hadsten, Hadsund, Hirtshals, Hjørring, Mors, Pandrup, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Tønder, Viborg og Aalborg.