Vær på forkant Covid-19 og øvrige tiltag i din virksomhed

I Dansk Revision deler vi ud af vores viden.

Covid-19 påvirker vores hverdag og din virksomhed. I Dansk Revision holder vi dig løbende opdateret på den del, der har med din virksomheds drift at gøre. 

 

Vi bruger to-trins verifikation i vores nyhedsmail, hvilket betyder, at vi sender dig en bekræftelsesmail, når du har udfyldt felterne nedenfor. Hvis du ikke modtager bekræftelsesmail, så tøv ikke med at sende en mail til post@danskrevision.dk, så hjælper vi dig omgående.

 

Nyhedsmailen kan også indeholde værdifuld information om personalegoder, skat, moms, fradrag, beløbsgrænser, arv, generationsskifte, investeringer, selskabskonstruktioner og meget mere. Samtidig modtager du invitation til spændende arrangementer og kurser. 

Endelig giver vi dig vores GDPR-miniordbog, der indeholder et hurtigt overblik over de mest anvendte udtryk i EU persondataforordningen.

God fornøjelse!

 

Dine oplysninger er sikre hos os.

Inden du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du læse mere om, hvordan vi bruger dine oplysninger og hvilke rettigheder, du har i forbindelse med tilmelding - Tilmelding til nyhedsbrev - sådan bruger vi dine oplysninger.

Vedrørende dine øvrige rettigheder henviser vi til vores Privatlivs- og cookiepolitik.

 

* indicates required