Udgivelsesdato: 16. september 2020

Karriere i Dansk Revision

I Dansk Revision har vi fokus på vores kunder og på dig som kommende medarbejder. Med 29 kontorer og mere end 450 medarbejdere fordelt i hele landet, er vi så absolut en af markedets største spillere inden for SMV-segmentet. 

Vores styrke er vores lokale forankring, og det kommer både kunder og medarbejdere til gode, for i Dansk Revision får du nemlig mulighed for at bruge hele din faglige pallette på dine egne kunder.

 

Skærmbillede 2020-09-16 Kl . 07.25.39

Mulighederne er mange, men valget er dit - det er dit liv, dine valg, din faglighed og dine kunder. Vi bakker dig op med relevant uddannelse, en flad organisationskultur og et stort ansvar. 

I Dansk Revision holder vi, hvad vi lover. Vi er kendt for regnskab, rådgivning og revision på et meget højt niveau, og det høje niveau gælder også for kundeservice, arbejdsmiljø, sammenhold og faglig sparring. 

Vi løser opgaver med høj kompleksitet og samarbejder på tværs af vores kontorer, så vi i fællesskab opnår den bedste rådgivning - både nationalt og internationalt.

 

Aktuelle udfordringer - aktuelle muligheder

Vi har altid plads til dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil lidt mere, og lige nu har vi tre aktuelle udfordringer til dig i enten Tønder, Holbæk eller Hjørring.

 

Revisor med erfaring

Du kan blive revisor sammen med 15 ambitiøse medarbejdere i Hjørring, hvis du:

  • Vil have en hverdag med høj faglighed i centrum 
  • Har erfaring med direkte kundekontrakt 
  • Har ”rådgivningsevner” og viljen til at videreudvikle dig 
  • Er interesseret i at tage ansvar og gå forrest

➤   Revisor med erfaring - Hjørring

 

Revisor med partner ambitioner

Måske du vil lidt mere og selv have endnu mere indflydelse på din hverdag? Så fald er der muligheder i Holbæk. Vi forventer, at du er vant til at lede et kundeteam, får opgaverne løst med høj faglighed samt har et ønske om at blive partner inden for et år. 

Tag kontakt, hvis du:

  • Er statsautoriseret revisor eller har påbegyndt SR-studiet 
  • Har minimum 5 års erfaring med at arbejde selvstændigt som revisor med egen kundeportefølje

PS: Det er et plus, hvis du har et netværk med kunder.

➤   Revisor med partner ambitioner - Holbæk

 

Alsidig revisor til alsidig stilling

Har du en baggrund som enten HD, HD 2. del eller en cand.merc.aud, så er der gode udviklingsmuligheder i Tønder. Vi tilbyder her stor fleksibilitet mellem job og privatliv samt en hverdag med aktiv kundekontakt. 

Så har du et positivt mindset, arbejder selvstændigt, er udadvendt og er god til at engagere dig, så kig mere på stillingen.

➤   Revisor til alsidig stilling - Tønder

 

Vi er en landsdækkende kæde med 29 kontorer og mere end 450 medarbejdere. Og Dansk Revision A/S er ejet af partnere, dvs. ejerne af de enkelte revisionskontorer. 

Læs mere om Internationalt samarbejde samt om Dansk Revision som arbejdsplads her