Udgivelsesdato: 4. august 2020

Den personlige relation, der underbygger det professionelle samarbejde

”Jeg har aldrig været i tvivl om de kompetencer og den faglighed, der ligger bag. Kombinationen af professionalisme og den imødekommenhed, der er på kontoret i Dansk Revision, gør forskellen for mig.”

Det fortæller Tine Terp, der er direktør i driftsselskabet Linde Terp ApS, der i de seneste 11 år har drevet 7 servicestationer på franchisebasis.

 

Skaermbillede 2020 08 04 Kl 110954

 

Tine samarbejder med Dansk Revision og vores kontor i Aalborg. Samspillet med revisor Marianne Larsen, der siden 2005 har bistået med rådgivning, revision, regnskab, forretningsudvikling samt sparring i forbindelse med nye projekter, er hun rigtig glad for. Som selvstændig erhvervsdrivende opstår der nemlig altid muligheder og udfordringer, hvor både forretningsmæssig og økonomisk rådgivning kræves.

”Jeg sætter pris på, at det altid er Marianne, jeg har kontakt med. Det giver et nærvær i samarbejdet, som jeg ikke har oplevet andetsteds. Uanset hvor travlt hun har, så føler jeg altid, at hun prioriterer min henvendelse, og hun er god til at fortælle, hvis hun først vender tilbage på et senere tidspunkt”, fortæller Tine og fortsætter:

Marianne er interesseret og engagereret i de projekter, som jeg arbejder med samt de idéer, jeg kommer med. Hun bidrager med forslag til ændringer, kritiske og udfordrende spørgsmål, og hendes rådgivning er realistisk”.

 

Hvad det indebærer, og hvad der kan komme ud af det - altså i din forretning naturligvis, er du altid velkommen til at tale med din lokale revisor om. 

...Og hvis du, som Tine, lægger vægt på den personlige relation og et professionelt samarbejde, så skulle du måske overveje at kontakte os.

 

Vi glæder os til at høre fra dig - første møde er gratis ved du.

 

➤ Har du brug for rådgivning om dine eller din virksomheds muligheder, så kontakt den lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

➤ Ny kunde? - hos Dansk Revision er første møde altid gratis!