Udgivelsesdato: 7. juli 2020

Ny frist for ansøgning om lønkompensation

Med den politiske aftale indgået den 5. juni 2020 forlængede Regeringen, sammen med Folketingets partier og arbejdsmarkedets parter, lønkompensationsordningen til den 29. august 2020. 

Erhvervsstyrelsen har nu offentliggjort, at ansøgningsfristen for hele ordningen, dvs. for hele kompensationsperioden 9. marts 2020 - 29. august 2020 er fastsat til den 20. september 2020 i stedet for den tidligere 30. juli 2020. 

 

Deadline 2636259 640 5

De medarbejdere, som virksomheden kan søge lønkompensation for, skal fortsat have indgået en kontrakt med virksomheden senest 9. marts 2020, uanset kompensationsperiodens længde. Kompensationen kan maksimalt udgøre fem måneders løn for medarbejderen. 

Medarbejderen skal fortsat holde ferie eller andet i perioden. Hvis virksomheden søger om lønkompensation for perioden 9. juli - 29. august 2020, skal fraværet (ferie og andet) være 21 dage i perioden 9. juli 2020 - 29. august 2020, hvor der ikke kan udbetales kompensation. De første 15 dage skal være feriedage. 

Der er forskellige muligheder for at genansøge om lønkompensation, hvis virksomheden allerede har søgt, og ordningens øvrige vilkår er i store træk uændrede. 

➤  Få det fulde overblik over Lønkompensationsordningen

➤  Læs mere om Covid-19 og din virksomhed

 

Hjælp til kompensationsordninger

Har du spørgsmål til ovenstående eller til kompensationsordningerne generelt, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

Pushtekst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.