Udgivelsesdato: 17. april 2020

Så åbner vi forsigtigt op...

Der er 17. april 2020 indgået politisk aftale som del af den gradvise genåbning. Det betyder, at fra mandag den 20. april 2020 kan frisører og visse liberale erhverv igen åbne deres lokaler for kunder, ligesom der kan foretages praktisk køreundervisning i skolevogne.

 

Open

Det betyder, at du kan begynde at øge aktiviteten frem mod mere vanligt niveau fra mandag d. 20. april 2020, under fortsat forudsætning om smittereducerende tiltag for at undgå smittespredning i sundhedsvæsenet.

Det dækker bl.a. over:

  Fysio- fod- og ergoterapeuter

  Kiropraktorer og osteopater

  Kliniske Diætister

  Optikere

  Psykologer

  Tandområdet, herunder kliniske tandteknikere, tandlæger og tandplejere

  Høreområdet

  Private hospitaler og klinikker

 

Øvrige liberale erhverv følger ovenstående retningslinjer og åbner igen:

  Frisører

  Skønheds- massage- og kropsplejeklinikker

  Spaklinikker

  Tatovører og piercingklinikker

  Øvrige lokaler, hvor der leveres tjenesteydelser, som efter deres karakter indebærer tæt fysisk kontakt til kunder, og solarier.

 

Følgende steder skal fortsat holdes lukket:

  Serveringssteder, hvor der serveres mad, drikkevarer eller tobak til indtagelse på salgsstedet

  Indkøbscentre, stormagasiner, arkader og basarer

  Steder, hvor der udøves sports- og fritidsaktiviteter, herunder spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller, træningscentre, teatre og biografer

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Et godt sted også at holde dig opdateret er via vores nyhedsbrev. Vi sender ud løbende den næste tid, hver gang og lige så snart, vi ved mere. Det vil sige, når der er konkrete tiltag, lovændringer og anbefalinger klar.

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

Pushtekst

 

Dansk Revision hjælper dig igennem krisen

Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

 

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i alle organisationer og ministerier, lige som vi i Dansk Revision følger udviklingen nøje.

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.