Udgivelsesdato: 23. april 2020

Op til 90% kompensation til kulturen...

Tre ordninger er åbnet, og de giver kompensation til aftenskoler, højskoler og institutioner under Folkeuniversitetet.

Betingelserne under de tre ordninger er nogenlunde enslydende, da der i alle ordninger gives tilskud til dækning af op til 90 pct. af tabt deltagerbetaling. 70 pct. af tilskuddet udbetales allerede ved ansøgning, mens de resterede 30 pct. efterreguleres efter kompensationsperioden ved indsendelse af regnskab.

 

nar


Ved tilskud  på over 500.000 kroner skal regnskabet være revideret af en revisor. Er du i tvivl, så kontakt os - vi har massive kompetencer på kulturområdet også.

➤ Læs mere om ordningerne her

 

Støttepakke til professionelle kunstnere

Mandag åbner en ny støtteordning for professionelle kunstnere. Her vil dækningen være op til 75 pct. af tabt, samlet indtjening. Der er ansøgningsfrist den 15. maj 2020.  

➤ Læs mere om ordningerne her

 

Kompensation til selvejende kulturinstitutioner

Ordningen sikrer hjælp til de faste omkostninger samt lønomkostninger hos selvejende institutioner, organisationer mv. på Kulturministeriets område, som modtager mere end halvdelen af institutionernes ordinære driftsudgifter i offentlige tilskud. 

➤ Læs mere om ordningerne her


Husk, at du altid kan finde opdateret information om Covid-19 og din virksomhed her: www.danskrevision.dk/covid-19-corona

 

 

Pushtekst

Dansk Revision hjælper dig igennem krisen

Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

 

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i alle organisationer og ministerier, lige som vi i Dansk Revision følger udviklingen nøje.

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.