Udgivelsesdato: 19. april 2020

Nye hjælpeordninger og forlængelse af eksisterende - Covid-19-nyt

Weekenden har været travl i Folketinget, og hvis du er lønmodtager og samtidig driver en virksomhed ved siden af, så kan du glæde dig, for nu får du også hjælp.

Herudover er alle partier blevet enige om at forlænge de eksisterende støtteordninger.

 

Corona 1004X307 1

Der oprettes nu en ny kompensationsordning for freelancere mv. med både A- og B- indkomster, der som konsekvens af COVID-19 forventer at opleve A- og B-indkomsttab på minimum 30 pct.

Målgruppen kan få kompensation for op til 90 pct. af deres forventede A- og B- indkomsttab i perioden sammenlignet med den tilsvarende periode i forudgående år, dog maksimalt 20.000 kr. pr. måned.

➤  Læs mere om den nye ordning her

 

Ordningen for selvstændige og freelancere forlænges med en måned. Ordningen udvides til 25 medarbejdere og kompensationsgraden øges.

➤  Læs mere om ændringerne her

Adgangen til kompensation i ordning for virksomheders faste omkostninger ændres, således virksomheder som minimum skal have en omsætningsnedgang på 35-60 pct. for at få kompenseret 25 pct. af deres faste omkostninger frem for tidligere 40-60 pct. Perioden forlænges.

➤  Læs mere om opdateringerne her

 

Regeringen og arbejdsmarkedets parter er blevet enige om at forlænge den midlertidige lønkompensationsordning med en måned, så den gælder frem til og med 8. juli 2020.

➤  Læs mere om aftalen her

 

Og så er vi i gang med at åbne lidt op...

➤  Læs mere om berørte brancher her

 

Læs alt om Covid-19 og din virksomhed her

➤  Følg vores nyhedsflow og kom styrket gennem krisen

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Et godt sted også at holde dig opdateret er via vores nyhedsbrev. Vi sender ud løbende den næste tid, hver gang og lige så snart, vi ved mere. Det vil sige, når der er konkrete tiltag, lovændringer og anbefalinger klar.

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

Pushtekst

 

Dansk Revision hjælper dig igennem krisen

Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

 

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i alle organisationer og ministerier, lige som vi i Dansk Revision følger udviklingen nøje.

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.