Udgivelsesdato: 24. marts 2020

Er sommerferien i fare i din virksomhed?

Ny Lov kan indvirke på sommerferien, Kr. Himmelfartsferie, Pinse, Store bededag mm for udvalgte medarbejdere idet de i værste fald kun har 11,67 feriedage at tage af.

Loven betyder blandt andet, at lønmodtagere, der ikke har mere ferie tilbage i indeværende ferieår, nu vil skulle bruge dage fra det ”korte” ferieår, hvis de sendes hjem under Covid-19 -lønkompensationsordningen.

➤  Læs om, hvad lovforslaget betyder i praksis

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Et godt sted også at holde dig opdateret er via vores nyhedsbrev. Vi sender ud løbende den næste tid, hver gang og lige så snart, vi ved mere. Det vil sige, når der er konkrete tiltag, lovændringer og anbefalinger klar.

✎  Skriv dig op her og få aktuel information

Pushtekst

 

Dansk Revision hjælper dig igennem krisen

Danmark fungerer måske ikke som normalt, men vi fungerer fortsat, og i denne tid har vi især fokus på, hvad Corona-krisen betyder for danske arbejdspladser, dansk økonomi og vores kunders forretning.

Vi giver dig et overblik over de hidtidige tiltag. Hvad er vedtaget, hvad er under udarbejdelse, og hvor kan du læse mere

➤  Besøg vores side om Covid-19⎟ Corona og bliv opdateret

➤  Find din lokale revisor

 

 

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i alle organisationer og ministerier, lige som vi i Dansk Revision følger udviklingen nøje.

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.