Udgivelsesdato: 11. november 2019

International rådgivning med lokalt perspektiv

GGI WORLD CONFERENCE i Marocco.

Konferencens indhold viste med alt tydelighed den bredde, som revisorer og advokater i dag besidder inden for det brede felt af rådgivningsydelser, der ikke kun er knyttet til det rent juridiske. 

Området for traditionel revision er i udvikling i mange lande, og det smitter af på den internationale scene.

 

marocco ggi

 

GGi er et samarbejde imellem udvalgte revisorer og advokater i hele verden. Formålet er at styrke den internationale udvikling for vores kunder - det vil sige dig.

På konferenen i Marocco blev emner som kundetilfredshed, markedsanalyser, rekruttering, medarbejderfastholdelse og ikke minde salg diskuteret. Emner, der vedrører alle, der driver en seriøs virksomhed.

 

Auditng, repporting and compliance

Med fokus på blandt andet medarbejderudvikling og fastholdelse leverede Boris Michaels fra nbs partners i Tyskland et fremragende indlæg med titlen “AUDITING, REPORTING & COMPLIANCE”.

I mindre workshops fik deltagerne mulighed for at diskutere specifikke udfordringer, ligesom best practise i det internationale samarbejde blev vendt.

Jim Ries og Ady Nordman gennemgik på en time begreber som personlig branding, strategi og købers marked. Med citatet “Attorneys and accountants with strong personal brands are an asset to their firms” kan du jo spekulere på, om ikke det samme gør sig gældende i dit segment.

 

Yes, Prime Minister - brexit club

Under overskriften indirect Taxes gennemgik Steve McCrindle fra UK en overordnet beskrivelse af begrebet internationalt og betydningen for samhandlen lande imellem. 

England gik naturligvis ikke ram forbi, da Steve påpegede, at en række virksomheder før eller siden vil erfare, at England ikke længere vil være det mest oplagte land at samarbejde med, hvis det er EU, der er hovedformål.

➤ Læs mere om vores internationale samarbejde

 

Vær på forkant!

Vi holder dig løbende opdateret om internationale og lokale skattemæssige tiltag - tilmeld dig vores nyhedsmail.

➤  Tilmeld dig her

 

Vi hjælper dig

Hvis du er i tvivl om reglerne, så er du meget velkommen til at kontakte os eller den lokale revisor. Ring på +45 44 35 61 00 eller vælg en mulighed herunder.

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Bliv kontaktet

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor

 

Al information på www.danskrevision.dk er kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet heller ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.