Udgivelsesdato: 6. november 2019

Dansk Revision Søborg - Gazelle 2019

Kursen for ny udvikling i virksomheden blev sat tidligt, og ambitionerne omkring vækst blev prioriteret højt.

Ambitionerne var høje og udfordringerne store, da Thomas Ennistein og Michael Wienberg i 2016 indtrådte som partnere i Dansk Revision Charlottenlund.

Søborg gazelle ramme

De havde en plan, de havde begge et stærkt netværk med sig, de ville begge bidrage aktivt med nye kunder ret hurtigt, men de vidste også begge to, at uden dygtige teammedlemmer på holdet, så ville den vækstplan blive noget nær en umulighed at gennemføre.

Thomas kom fra en stilling som revisionschef i en mellemstor bank og Michael fra en stilling i et stort internationalt revisionshus. Karriereskiftet skete for dem begge som led i et igangværende generationsskifte med tidligere ejer Finn Rohrberg, der havde drevet virksomheden siden 1990 og i 2013 havde tilknyttet virksomheden til revisionskæden Dansk Revision.

 

En historie om vækst

Dansk Revision i Charlottenlund bestod dengang af 4 medarbejdere, og et kort hop frem til i dag viser 12 på lønningslisten og et nyt domicil i Søborg. Det er jo relativt små størrelser i antal, men i procent og i mandtimer, er det en væsentlig forøgelse, og enhver der har siddet med en virksomhed ved, hvor meget det kræver af indsatser, ressourcer og engagement at nå dertil på kun 3 år.

Alene kultur og værdier er en kategori for sig selv og dette kombineret med en branche, hvor gode revisorer med solid erfaring ikke hænger på træerne, har medført, at der har været tænkt en del innovative tanker.

Så lad os hoppe tilbage til 2016, hvor det blev besluttet at lave en genopbygning af virksomheden. En simpel øvelse, hvor der blev fokuseret på at finde de rette kundeansvarlige med den rigtige faglighed og den rette anciennitet, samtidig med, at der hvert år blev ansat 2-3 trainees. I starten betød det en væsentlig ekstra indsats for de eksisterende kundeansvarlige, men på sigt gav det den rette sammensætning af holdspillere, et solidt overblik over en voksende kundeportefølje og med knivskarpe medarbejdere på holdet. Det gav succes.

 

En simpel opskrift, der virker

“Og det lyder jo i virkeligheden ret enkelt”, siger  Thomas Ennistein og fortsætter; “men vores kunder skal opleve os som nærværende og personligt engagerede i deres virksomhed… “

Her bryder  Michael Wienberg ind: “Jeg er enig med Thomas - vi kalder det rådgivning i øjenhøjde - der hvor vi virkeligt er reelt interesseret i kundens forretning, hvor vi kan rådgive og sparre samt sikre vækst og udvikling”.

 

På kontoret står statuen - Gazellen fra Børsen - den udmærkelse, der viser, at den plan, der blev udarbejdet i 2016 lykkedes. Men den viser meget mere end det. Den viser, at kunderne er tilfredse, at de mener, at en effektiv rådgivning og et godt samarbejde med et team af  dygtige revisorer er essentielt for en moderne virksomhed anno 2019.

I Søborg sidder det team i dag, der har gjort forskellen og sikret, at den gunstige udvikling fortsætter langt ud i fremtiden.

 

 

Vækst i din virksomhed

Vil du vide mere om udvikling af din virksomhed?

➤  Kontakt Dansk Revision i Søborg

 

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Bliv kontaktet

➤  Book et møde

 

Vær på forkant!

Vi holder dig løbende opdateret om regler, tiltag oggenerationsskifte - tilmeld dig vores nyhedsmail.

➤  Tilmeld dig her