Udgivelsesdato: 8. oktober 2019

Finansielle virksomheder bør arbejde videre med Brexit-beredskabsplaner

EU’s banktilsynmyndighed (EBA) opfordrer i en meddelelse finansielle virksomheder til at forberede sig på et no-deal Brexit.

EBA opfordrede i juli 2018 de finansielle virksomheder til at forberede sig på Brexit. EBA opfordrer nu de finansielle virksomheder til fortsat at arbejde videre med sine beredskabsplaner, så virksomhederne er klar til et eventuelt no-deal Brexit den 31. oktober. 

 

knap 

 

Finanstilsynet fortæller, at EBA anerkender, at der er sket store fremskridt i de finansielle virksomheders Brexit-forberedelser men påpeger, at både finansielle virksomheder og nationale tilsynsmyndigheder fortsætter med at gennemføre sine beredskabsplaner frem mod 31. oktober.

I stedet bør virksomhederne arbejde videre med at sikre eventuel overflytning af aktiver, personale og data, og at virksomhedernes kunder er tilstrækkeligt oplyst om konsekvenserne ved et no-deal Brexit. 

➤ Læs mere på EBA’s hjemmeside her

 

 

I tvivl eller vil du bare gerne have objektiv rådgivning og økonomisk sikkerhed?

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Bliv kontaktet

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor

 

Vær på forkant og undgå overraskelser!

Vi holder dig løbende opdateret om regler, tiltag og fradrag - tilmeld dig vores nyhedsmail.

➤  Tilmeld dig her

  

Al information på www.danskrevision.dk er kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet heller ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.