Udgivelsesdato: 4. oktober 2019

Dansk Revision åbner kontor i Brønderslev

Den 1. oktober indtrådte GBJ Revision & Økonomisk Rådgivning ApS i Brønderslev i Dansk Revision. 

GBJ Revision servicerer en bred vifte af brancher - primært i byerhvervene. Virksomheden beskæftiger  syv personer – fra elev til revisor.

 

brønderslev

"Ønsket om at indtræde i Dansk Revision er båret af ønsket om et fagligt bagland, idet opfyldelse af professionsfaglige krav og ønsket om en øget digitalisering syntes næsten uoverskuelig for en virksomhed af vores størrelse."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historien om GBJ Revision starter i 1973, hvor tanken opstår hos Gunnar Bruun Jacobsen, der netop er blevet registreret Revisor. Gunnar Bruun vælger på det tidspunkt at bruge nogle år i det danske erhvervsliv, inden han i 1979 etablerer GBJ Revision & Økonomisk Rådgivning. Firmaet drives i dag af Morten Bruun Jacobsen, der er anden generation i virksomheden. Morten er uddannet Cand. Merc. Aud i 1990, og han har siden da været registreret revisor.

 

Derfor Dansk Revision

Morten Bruun Jacobsen fortæller om baggrunden for at træde ind i Dansk Revision:

"Ønsket om at indtræde i Dansk Revision er båret af ønsket om et fagligt bagland, idet opfyldelse af professionsfaglige krav og ønsket om en øget digitalisering syntes næsten uoverskuelig for en virksomhed af vores størrelse."

Morten er sikker på, at virksomhedens indtræden i Dansk Revision vil give mange fordele. Dels ved en opdatering af IT-systemerne, og dels ved at bruge et systemer og aftaler, som løbende opgraderes og opdateres. Men også faglige kurser er på listen, og Morten har netop selv deltaget i kurset om den nye ferielov, der blev afholdt i Aalborg i sidste uge.

 

Fremtiden ligger i kæderne

"Vi tror – hvilket også bekræftes af det, der kan ses i branchen – at det bliver sværere og sværere som lille uafhængig virksomhed at følge med tiden. Så vi glæder os til at blive en del af Dansk Revision, og få taget hul på de helt nødvendige opgaver, der ligger foran os for at videreføre GBJ – snart Dansk Revision Brønderslev – ind i fremtiden."

Med værdierne Nærvær, Faglighed og Engagement byder vi GBJ Revision i Brønderslev velkommen i Dansk Revision.

➤  Kontakt Dansk Revision i Brønderslev

 

Vi byder også dig velkommen, og du kan altid kontakte os, hvis du vil vide, hvad din lokale revisor fra Dansk Revision kan gøre for dig.

Book et møde - hos os er første møde altid gratis!

➤  Bliv kontaktet

➤  Book et møde

➤  Find din lokale revisor