Udgivelsesdato: 28. juni 2019

Er du klar til at chefen smutter på ferie?

Vi har udarbejdet en række tips og tricks til hvordan du, blandt andet med henvisning til it-sikkerheden, undgår at skulle respondere på sommerferiemails fra din chef...

... og modtager du i øvrigt en e-mail i ferien, som overvejende får dig til at føle dig enten skyldig, heldig eller ensom, så er der måske noget galt.

 

  måge

➤ Se vores tips og tricks

 

"Det var et wakeup call. Et dyrt wakeup call, men også et meget vigtigt et. Vi var gennemsnitlige på cybersikkerhed - ligesom så mange andre virksomheder. Men dette her var et wakeup call om, at vi skal blive ikke bare gode - vi skal gøre god cybersikkerhed til en konkurrencefordel."

Ovenstående er et citat som Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk gav til computerworld i januar 2018, da det stod klart, at virksomheden havde mistet knap 2 mia. kroner som følge af Cyberangrebet Petya/NotPetya. Et angreb der i øvrigt ramte 2.000 virksomheder i hele verden.

Nu er du som kunde i Dansk Revision sandsynligvis ikke i nærheden af den størrelse som Mærsk har, men du er til gengæld langt tættere på den risiko, det er, at blive udsat for et cyberangreb. 

Undgå tab - beskyt din virksomhed mod IT-kriminalitet.

 

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig - eventuelt med et IT-sikkerhedstjek.

➤ Ny kunde? - Hos Dansk Revision er første møde altid gratis!

➤ Find din lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

 


Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.