Udgivelsesdato: 29. april 2019

Beskatning af veteranbiler skal forenkles

Reglerne for beskatning af veteranbiler er komplicerede og vanskelige at kontrollere. Får at opnå veteranbilstatus, skal veteranbiler nemlig fremstå som de gjorde, første gang de rullede ud over kantstenen for mindst 35 år siden.

Gør de ikke det, så bortfalder de gunstige skattevilkår, der gælder for veteranbiler.Derfor lægger skatteministeren og Dansk Folkeparti nu op til en forenkling, hvor det såkaldte originalitetskrav afskaffes. 

 

veteranbil

Veteranbiler skal i dag fremstå som de gjorde, første gang de rullede ud over kantstenen for mindst 35 år siden. Gør de ikke det, så bortfalder de gunstige skattevilkår.

Det kan imidlertid ofte være svært at afgøre, hvorvidt en bil reelt er ændret – især hvis der er tale om biler, der har mange år på vejene bag sig, så derfor foreslår regeringen og Dansk Folkeparti at forenkle reglerne.

Forslaget indebærer, at veteranbiler kun skal leve op til et krav om, at de er over 35 år gamle, mens det såkaldte originalitetskrav afskaffes.

Med forslaget vil flere biler blive omfattet af reglerne om veterankøretøjer, hvilket helt sikkert vil glæde en hel del motorentusiaster med interesse for ældre biler. Dem har vi også nogen af i Dansk Revision, og er du i tvivl om reglerne, så er vi klar til at hjælpe dig.

 

fakta om veteranbiler 

 

➤ Ny kunde? - Hos Dansk Revision er første møde altid gratis!

➤ Find din lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

 


Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.