Udgivelsesdato: 26. marts 2019

Hvis Storbritannien forlader EU i et no-deal Brexit

Må vi henlede opmærksomheden på en række punkter for danske virksomheder i tilfælde af, at Storbritannien forlader EU i et no-deal Brexit?

Udgangen af marts nærmer sig, og hvis Storbritannien forlader EU uden en udtrædelsesaftale, vil det blandt andet betyde, at Storbritannien vil være et tredjeland i forhold til EU-landene – og dermed naturligvis også Danmark.

 

brexit2

Ifølge Finanstilsynet skal danske virksomheder, herunder ikkefinansielle virksomheder, være opmærksomme på, om de har aktiviteter med britiske finansielle virksomheder, som ikke længere vil være lovlige efter et no-deal Brexit, og som derfor kræver nye tilladelser eller andre foranstaltninger.

Britiske finansielle virksomheder vil nemlig ikke kunne tilbyde finansielle tjenesteydelser til danske virksomheder uden fornyede tilladelser. Det er således essentielt, at danske virksomheder ved et no-deal Brexit, finder ud af om de britiske finansielle virksomheder, de samarbejder med, har de fornødne tilladelser til at fortsætte deres finansielle tjenesteydelser i Danmark.

 

I tvivl?

Er du i tvivl om, hvordan et Brexit vilpåvirke din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte din lokale revisor fra Dansk revision. Vi har fingeren på pulsen og værdifulde sparringspartnere via vores globale samarbejde i GGI

GGI er verdens 6. største revisorsamarbejde, der udover at være et revisorsamarbejde også er en af verdens største alliancer mellem revisorer og advokater.

Du kan også tage Brexit-testen her.

Velkommen hos Dansk Revision - Du er altid velkommen til at spørge os.

 

➤ Ny kunde? - Hos Dansk Revision er første møde altid gratis!

➤ Find din lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

 


Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.