Udgivelsesdato: 25. marts 2019

Er din virksomhed klar til Brexit?

I tilfælde af at det britiske parlament ikke kan tilslutte sig en aftale, og Storbritannien derfor forlader EU uden en aftale, kan og vil visse regler ændre sig fra udtrædelsesdatoen.

Tag testen her og find ud af, hvor du skal sætte ind.

 

brexit

 

Brexit kan få betydelige konsekvenser for din virksomhed. Ved at besvare en række spørgsmål om din virksomheds aktiviteter giver Brexit-tjeklisten en hurtig og nem oversigt over opmærksomhedspunkter, som kræver yderligere forberedelse og handling fra din virksomheds side.

Brexit-tjeklisten er udarbejdet af Erhvervsministeriet i samarbejde med en række andre ministerier og i partnerskab med Dansk Industri, Dansk Erhverv og Landbrug & Fødevarer.

Du kan tage testen her.

 

Dansk Revision helt fremme i globalt netværk

Har du sprøgsmål til, hvordan Brexit påvirker din virksomhed, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte den lokale revisor fra Dansk Revision. 

Vores netværk rækker nemlig langt ud over Danmarks grænser. Vi er medlem af verdens 6. største revisorsamarbejde: Geneva Group International, der udover at være et revisorsamarbejde også er en af verdens største alliancer mellem revisorer og advokater.

Vores medlemsskab i denne alliance giver vores kunder adgang til både revisorer og advokater i mere end 730 kontorer fordelt på 120 lande.

Velkommen hos Dansk Revision.

 

➤ Ny kunde? - Hos Dansk Revision er første møde altid gratis!

➤ Find din lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

 


Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.