Udgivelsesdato: 25. september 2018

Læs nyheder med SKAT i tankerne

Læs dine arbejdsgiverbetalte nyheder med SKAT i tankerne.

Der findes et utal af det vi i revisionsbranchen kalder personalegoder. De beskattes forskelligt, og det er heller ikke lige meget, hvor du modtager godet og hvor mange i din virksomhed, der har tilsvarende goder.

 

personalegoder

Lad os tage en avis som eksempel:

Hvis din arbejdsgiver betaler for din avis og sender den til dig på din privatadresse, ja så er det som udgangspunkt skattepligtigt for dig, idet den arbejdsgiverbetalte avis må forventes at erstatte dit nuværende abonnement – men også her er der undtagelser. Du holder måske kun avisen af hensyn til dit arbejde eller du holder en anden avis samtidig, som du selv betaler for – i disse tilfælde falder avisen ind under bagatelgrænsen for arbejdsrelaterede goder. Husk at holde øje med det beløb, hvis du vælger denne ordning.

Hvis du kan vente med at læse avisen og blot læse den avis, der ligger tilgængelig på din arbejdsplads, er du helt sikker på ikke at skulle betale noget.

Hvis du bare vil være helt sikker på, at alt er afregnet korrekt, så har vi udarbejdet 50 sider med information om personalegoder.

Og vil du sparre dig selv og dine medarbejdere for alt bøvlet, så er er du altid velkommen til at kontakte din lokale Revisor hos Dansk Revision. Er du ny kunde, så er første møde altid gratis.

 

➤ Læs mere om Personalegoder

➤ Har du brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte den lokale revisor fra Dansk Revision.

➤ Få yderligere inspiration og information

➤ Ny kunde? - hos Dansk Revision er første møde altid gratis!

 

 

Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.