Udgivelsesdato: 22. juni 2018

Ny Danmarksmester i Skat

Dansk Revision har styrket kompetencerne yderligere med en Master i Skat. Charlotte Bech Danielsen fra Dansk Revisions kontor i Nykøbing Sjælland har nemlig bestået sin mastereksamen.

 

Charlotte kan nu smykke sig med titlen "Master i Skat, LL.M", og ifølge professor Jane Bolander fra CBS er uddannelsen Master i Skat den mest specialiserede uddannelse inden for skatteområdet, og det var netop samme Jane Bolander, der lykønskede alle kandidaterne med titlen "Danmarksmestre i Skat".

 

Charlotte Bechmann Master skat

Charlotte Bech Danielsen (tv) fra Dansk Revisions kontor i Nykøbing Sjælland modtager sit Master i Skat diplom fra professor Jane Bolander fra CBS.

 

I Dansk Revision er vi naturligvis både stolte og glade. Vi er stolte på Charlottes vegne og glade for, at vi endnu engang kan tilføre endnu flere faglige kompetencer til vores kæde.

Vi ønsker Charlotte tillykke med titlen i sikker forvisning om, at den bliver til gavn for vores kunder, vores kæde og – ikke mindst for Charlotte selv, der har lagt et kæmpe stykke arbejde for at komme hertil.

 

Du kan læse mere om Charlotte her