Udgivelsesdato: 29. juni 2018

"Jeg brænder for rådgivning"

Ordene kommer fra Christina Beier Andersen fra Dansk Revision i Frederikssund. Christina kan netop nu kan føje titlen Master i Skat til sine mange kompetencer. Christinas masterprojekt omfattede trippelbeskatningen – den problematik der kan opstå i forbindelse med rette indkomstmodtager imellem kapitalejer og selskab – herunder muligheden for omgørelse i disse sager.

 

Christina Beier Andersen - Master i Skat

"Det der gjorde studiet specielt spændende for mig, var muligheden for at forme uddannelsen lige efter mine egne ønsker. Studiet indeholder en masse forskellige fag inden for både selskabsbeskatning og personbeskatning, og jeg havde rig mulighed for selv at vælge imellem de mange fag."

Valgfriheden betyder blandt andet, at ikke to færdiggjorte mastere er ens, men det er kun en fordel fremhæver Christina: "Jeg har fået præcis de kompetencer, jeg synes der er spændende og vigtige for mig. Jeg mener, at det fantastiske ved at være revisor er den løbende rådgivning – i mit tilfælde specielt inden for skat - vi yder til vores kunder."

Ifølge CBS er Master i Skat en fleksibel 2-årig masteruddannelse inden for skatteområdet i Danmark. Med en Master i Skat opnås det højeste kompetenceniveau til optimal og korrekt løsning af "skatteopgaven i Danmark"

 

➤ Læs mere om Master i Skat

➤ Læs mere om en karriere i Dansk Revision

➤ Få flere nyheder