Udgivelsesdato: 11. april 2018

Sådan forhandler du med din bank

Virksomheder og banker kan ofte gå skævt af hinanden, og det er naturligivs uhensigtsmæssigt. Ikke kun for virksomheden, men også for banken og resten af samfundet, der nyder godt af øgede investeringer i produktion og arbejdspladser.

 

forhanling

 

Finans Danmark, FSR - danske revisorer, og SMVdanmark netop udgivet håndbogen: Sådan forhandler du med din bank.

Det er en håndbog, der byder på en lang række gode råd fra de tre erhvervsorganisationer, der sammen ønsker at skabe grobund for, at virksomheder og banker får en bedre dialog - og dermed også flere ja’er end nej’er i banken.

Du kan downloade et gratis eksemplar her.

Du kan også tage en dialog med din lokale revisor fra Dansk Revision. Vi hjælper dig - også i banken. Er du endnu ikke kunde, så husk at første møde altid er gratis. Så kan vi se, hvad vi kan gøre for hianden.

 

 

Indholdet af denne artikel er kun information af generel karakter, og kan derfor ikke erstatte professionel rådgivning. Derfor bør indholdet ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.