Udgivelsesdato: 6. november 2017

Aalborg udvider med 4 nye medarbejdere

Fire nye ansigter hos
Dansk Revision i Aalborg

Det går godt hos Dansk Revision i Aalborg. Så godt, at firmaet netop har ansat fire nye medarbejdere. 

En af dem er 27-årige Rikke Lund, der den 18. september tiltrådte en stilling som revisor, cand.merc.aud. Hun kommer fra en lignende stilling hos EY. 

»Jeg er faldet godt til hos Dansk Revision i Aalborg. Det skyldes ikke mindst, at jeg her både har et større ansvar og min egen kundeportefølje. Det betyder også, at jeg ofte er ude ved kunderne, og det er noget, jeg virkelig sætter pris på,« siger Rikke Lund og fortsætter: 

»Revision er meget mere end tal. Derfor er det altid inspirerende at besøge vores kunder, for det er her, jeg får et indblik i den kultur og de værdier, virksomhederne har.« 

Rikke Lund er uddannet cand.merc.aud. fra Aalborg Universitet i 2016, og hos Dansk Revision i Aalborg glæder direktør Ronald Hauch Brun sig over hendes ansættelse: 

»Jeg er glad for og stolt over, at vi kan tiltrække så dygtige medarbejdere som Rikke. Hun tror på vores projekt, der udover regnskab og revision selvfølgelig også omhandler nærværende økonomisk rådgivning. Det er noget, vores kunder efterspørger, og det passer perfekt ind med Rikkes mange kompetencer. Vores filosofi er, at alle vores medarbejdere skal være med til løfte kunderne,« siger Ronald Hauch Brun. 

Dansk Revision har også ansat eleverne Knud Meedom og Poul Sønderup, begge er tidligere praktikanter på kontoret og er allerede påbegyndt HD-studiet, samt Vicky Lykke Hansen, der er ansat som kontorassistent i flexjob. 

»Vi har altid haft en god elev-politik. Det er vigtigt, at vi hele tiden uddanner unge mennesker til vores branche. De unge kommer med mange andre impulser, og dermed er de med til at udvikle revisionsfaget,« siger Ronald Hauch Brun og fortsætter: 

»Vi er også en virksomhed, der vedkender os vores sociale ansvar. Derfor er jeg kun glad for at vi kan tilbyde muligheden for ansættelse i flexjob. Det er noget, som både Dansk Revision i Aalborg og medarbejderen vinder ved,« siger Ronald Hauch Brun. 

Dansk Revision i Aalborg blev grundlagt i 1969 og dermed næsten 50 års erfaring. Firmaet beskæftiger I dag 17 medarbejdere og har kunder over hele landet.

Aalborg 4 Nye Medarbejdere