Udgivelsesdato: 22. januar 2014

Dansk Revision i ny international alliance

 Dansk Revision i ny international alliance


Dansk Revision er indtrådt i verdens 6. største revisorsamarbejde: Geneva Group International.


Med aftalen cementerer Dansk Revision sin position som en af Danmark største revisionskæder og som et fuldgyldigt alternativ til de internationale revisorkæder.

”Det er en kæmpe styrke for os at indtræde i Geneva Group International”, siger bestyrelsesformand Erik Lund. ”Vi har en ambition om at være lokalt forankret i en global verden – så vi matcher vores kunders behov og ønsker. I samarbejdet med Geneva Group International beholder vi vores selvstændighed, og samtidig får vi og vores kunder adgang til både revisorer og advokater i mere end 600 kontorer fordelt på over 100 lande”, fortsætter han.

Geneva Group International er udover et revisorsamarbejde også en af verdens største internationale alliancer mellem revisorer og advokater, og bestyrelsesformand Erik Lund er begejstret for den del af alliancen.

”Når danske virksomheder har behov for at få løst internationale opgaver, så indebærer det typisk både økonomiske, skattetekniske og juridiske problemstillinger. Det kan vi nu tilbyde i ét og samme samarbejde”, siger bestyrelsesformanden.

Med 26 kontorer og 450 kompetente medarbejdere rundt om i Danmark, dækker Dansk Revision allerede i dag både fagligt og geografisk de mindre og mellemstore virksomheders behov.

”Jeg har noteret mig, at de internationale revisorkæder i de seneste måneder har kæmpet indædt om de store virksomheder i Danmark. I Dansk Revision har vi fokus på de mindre og mellemstore virksomheder og deres behov. Med yderligere 592 kontorer i mere end 100 lande samt over 20.000 fagligt dygtige kollegaer gennem Geneva Group International, udgør Dansk Revision et fuldgyldigt og troværdigt alternativ til de internationale revisorkæder” slutter bestyrelsesformand Erik Lund.


Yderligere oplysninger: Adm.dir. Preben Rasmussen Høj, mobil +45 2688 0257/mail: phoe@danskrevision.dk eller bestyrelsesformand Erik Lund, mobil +45 4010 8678.


22-01-2014