Dansk Revision Roskildes medarbejdere og ledelse vendte den 8. juni 2020 tilbage på kontoret igen efter forsamlingsforbuddet.

Vi har glædet os til igen at møde jer face to face, og vi har gjort vores lokaler klar, så vi er sikre på at I som kunder, og vi som medarbejdere/ledelse,  kan føle os sikre i forhold til Covid-19.➤ Tryk her for yderligere oplysninger omkring covid-19 og hjælp til din virksomhed


 

Velkommen til:

Dansk Revision Roskilde

 

Hos Dansk Revision Roskilde er der mennesker bag tallene, og vi gør os umage for at forstå alle aspekter af din virksomhed. For først da, kan vi rådgive dig bedst muligt.

Vi kalder det at være en forretningsven.

Vi er 28 dedikerede medarbejdere. Lokalt forankrede, og landsdækkende, da vi er en del af Dansk Revision samarbejdet, der har næsten 500 medarbejdere fordelt på 28 kontorer over hele Danmark.
 
Se vores digitale brochure her, og læs mere på vores Facebook-side her.

 

Fb _logo_roskilde (1)Husk at give os et like.
 
Er du allerede klar til uforpligtende at høre, hvordan du kan blive vores nyeste forretningsven, så send os en mail på roskilde@danskrevision.dk eller ring på 44 53 77 44

 

Partnere

 

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.