12. marts 2020

I forlængelse af statsminister Mette Frederiksens pressemøde torsdag aften omkring Corona (Covid-19) har ledelsen i Dansk Revision Roskilde A/S valgt at følge opfordringen om at passe på hinanden, ved ikke at være sammen.

Alle udadvendte aktiviteter er derfor aflyst, og alle medarbejdere er blevet opfordret til at arbejde hjemmefra. Der er oprettet et bemandet nødberedskab på kontoret, ligesom telefonen og receptionen vil være åben hver dag i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 14.00. Alle medarbejdere kan naturligvis fortsat træffes pr. mail eller telefon.

Der indføres samtidig restriktioner for modtaget materiale, således at alt modtaget bilagsmateriale sættes i karantæne i 48 timer, og alle besøgende har pligt til at følge de hygiejniske anvisninger opsat i vores reception.

Ovenstående vil som udgangspunkt omfatte perioden fra fredag den 13/3-2020 og frem til og med fredag den 27/3-2020. Det vil sige, at første normale arbejdsdag på adressen Køgevej 46 A, forventes at blive mandag den 30/3-2020.

Vi håber på forståelse, og ønsker at alle passer på hinanden.

 

Velkommen til:

Dansk Revision Roskilde

 

Hos Dansk Revision Roskilde er der mennesker bag tallene, og vi gør os umage for at forstå alle aspekter af din virksomhed. For først da, kan vi rådgive dig bedst muligt.

Vi kalder det at være en forretningsven.

Vi er 25 dedikerede medarbejdere. Lokalt forankrede, og landsdækkende, da vi er en del af Dansk Revision samarbejdet, der har næsten 500 medarbejdere fordelt på 30 kontorer over hele Danmark.
 
Se vores digitale brochure her, og læs mere på vores Facebook-side her.

 

Fb _logo_roskilde (1)Husk at give os et like.
 
Er du allerede klar til uforpligtende at høre, hvordan du kan blive vores nyeste forretningsven, så send os en mail på roskilde@danskrevision.dk eller ring på 44 53 77 44. 

Partnere

 

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.