11. maj 2020

Kære Kunder og samarbejdspartnere

Vores kontorer i Randers, Hadsten og Mariager er igen åbne, og vi følger naturligvis fortsat Regeringens anbefalinger ift. situationen med Covid-19.

Der er rigtig mange af vores kunder og medarbejdere, der glæder sig til at se kunder og kolleger igen. Det er glædeligt, og det er i den forbindelse vigtigt for ejerkredsen at fastslå, at alle - både kunder, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere - skal føle sig trygge ved situationen, og vi har derfor valgt at gøre det frivilligt for vores medarbejdere, om disse ønsker at møde eller arbejde hjemmefra. Der vil i den forbindelse ske små omrokeringer på de respektive kontorer, idet afstanden imellem alle arbejdspladser vil være mindst to meter.

Vi beder fortsat om, at du ikke møder uanmeldt op på kontorerne, og for så vidt angår kundemøder på kontoret, så vil møder foregå i sundhedsmæssig behørig sikkerhed - det vil sige med god plads i mødelokalet, begrænsning af mødedeltagere og med afstand til hinanden. For kundemøder og erhvervsserviceopgaver ude af huset, skal dette kunne gennemføres sundhedsmæssigt forsvarligt. Din revisor eller din primære kontakt i Dansk Revision vil kontakte dig for at aftale eventuelle, fysiske møder.

Dansk Revision Randers, Hadsten og Mariager har indført følgende forhold for at begrænse risikoen, og vi beder alle om at respektere disse:

  • Der er opsat håndsprit ved printere, kaffemaskiner og i kontorrummene - husk god hygiejne i alle områder af kontorerne
  • Det er stadig vigtig med afstand - husk at holde afstand ved tekøkkener, i kopirum og på øvrige områder af kontorerne.
  • Føler du dig dårlig eller på anden måde uoplagt, bedes du følge de regler sundhedsstyrelsen fortsat henviser til og undgå at møde op fysisk.

Der skal endnu engang lyde en stor tak til alle for både forståelse, fleksibilitet og samarbejdsvillighed, og vi står fortsat klar til at hjælpe - med alt det, vi plejer og med ansøgninger og beregninger af eventuelle hjælpepakker.

Tag fat i din lokale revisor og få en snak, hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp. Der er ingen tvivl om, at Covid-19-perioden er en svær og hård tid for mange, men det er vores håb, at vi kan stå sammen og i fællesskab få løst opgaven.

De bedste hilsner til jer alle fra partnere og medarbejdere i Dansk Revision i Randers, Hadsten og Mariagerfjord

 

 

Velkommen til:

Dansk Revision Randers

 

Partnere

Carsten Birch

Carsten Birch

Erik Lund

Erik Lund

Flemming Nielsen

Flemming Nielsen

Jens Amstrup

Jens Amstrup

Jesper Thorup

Jesper Thorup

Kim Tost

Kim Tost

Mads Anker Jensen

Mads Anker Jensen

Ole Skouboe

Ole Skouboe

Peter Damgaard

Peter Damgaard

Peter Seeberg

Peter Seeberg

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.