Velkommen til:

Dansk Revision Randers

Facade Randers 2019

 

Dansk Revision i Randers har netop afholdt gratis kurser i den nye Ferielov, og omkring 200 deltagere mødte frem for at blive sat grundigt ind de praktiske forhold, der skal tages stilling til i virksomheden, herunder overgangsordninger samt den påvirkning de nye regler vil have ved regnskabsudarbejdelsen.

Henover dagene var det dejligt at se både kendte og nye ansigter, der alle havde det til fælles at de, via deres arbejde, kommer til at arbejde under den nye lovgivning.

Vi i Dansk Revision var naturligvis vældig glade for at vise vores hus frem til bogholdere og regnskabsansvarlige kunder, der oftest møder vores revisorer lokalt i deres virksomhed.

En kæmpe spørgelyst bekræftede os i værdeien af kurset, og vi kan samtidig glæde os over, at alle gik fra kurset med en solid faglig viden.

Har du brug for hjælp til lovgivningen eller andet, der drejer sig om økonomi og vækst i din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Partnere

Carsten Birch

Carsten Birch

Erik Lund

Erik Lund

Flemming Nielsen

Flemming Nielsen

Jens Amstrup

Jens Amstrup

Kim Tost

Kim Tost

Ole Skouboe

Ole Skouboe

Peter Damgaard

Peter Damgaard

Peter Seeberg

Peter Seeberg

Jesper Thorup

Jesper Thorup

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.