Velkommen til HS Revision & Rådgivning – nyt medlem i Dansk Revision.

HS Revision indgår i kædesamarbejde med Dansk Revision – Vi holder HS-navnet lidt endnu, inden vi i sommeren 2019 kommer til at hedde Dansk Revision.

HS Revision Dansk Revision Pandrup

 

Du vil stadig møde landsdelens skarpeste medarbejdere, der tilbyder den hjælp og rådgivning som du og vores øvrige samarbejdspartnere forventer – og fortjener.

For os er revisionsvirksomhed nemlig en tillidssag. Vi garanterer stærke faglige kompetencer, og vi lægger vægt på den tætte kontakt til dig som kunde. Det er nemlig det, der gør, at vi kan give dig den rette rådgivning.

 

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder enkeltpersoner i hele Nordjylland – herudover foreninger og enkeltpersoner – og vi kan meget mere end bare revision. Vi har både helt små kunder og et antal pænt store kunder.

Hos os vil du møde

  • Nærvær
  • Faglighed
  • Engagement

Det kan du læse meget mere om her

 

Velkommen hos HS Revision & Rådgivning

 

Samarbejdet med Dansk Revision betyder, at vi kan tilbyde endnu flere kompetencer og et internationalt samarbejde igennem GGI - Geneva Group International. GGI er verdens 6. største revisorsamarbejde og yderligere en af verdens største alliancer mellem revisorer og advokater.”

 

Partnere

Billede Paa Vej

Peter Wulff Andersen

Billede Paa Vej

Christian Haaning

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.