Velkommen til:

Dansk Revision Pandrup

 

HS Revision Dansk Revision Pandrup

 

Velkommen til Dansk Revision Wulff & Haaning P/S

Du vil stadig møde landsdelens skarpeste medarbejdere, der tilbyder den hjælp og rådgivning som du og vores øvrige samarbejdspartnere forventer – og fortjener.

For os er revisionsvirksomhed nemlig en tillidssag. Vi garanterer stærke faglige kompetencer, og vi lægger vægt på den tætte kontakt til dig som kunde. Det er nemlig det, der gør, at vi kan give dig den rette rådgivning.

 

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder enkeltpersoner i hele Nordjylland – herudover foreninger og enkeltpersoner – og vi kan meget mere end bare revision. Vi har både helt små kunder og et antal pænt store kunder.

Dansk Revision Wulff & Haaning P/S har også kontorer på Grønland

Nuuk
Nukappiakuluk 19
3900 Nuuk

Ilulissat:
Illumiut 918
3952 Ilulissat

Kontakt kontorerne på +299 25 33 81 eller +45 40 42 43 98

Hos os vil du møde

  • Nærvær
  • Faglighed
  • Engagement

Det kan du læse meget mere om her

 

Velkommen hos Dansk Revision Pandrup

 

Samarbejdet med Dansk Revision betyder, at vi kan tilbyde endnu flere kompetencer og et internationalt samarbejde igennem GGI - Geneva Group International. GGI er verdens 6. største revisorsamarbejde og yderligere en af verdens største alliancer mellem revisorer og advokater.”

 

 

Partnere

2 Sh Peter Wulff Andersen

Peter Wulff Andersen

10 Sh Christian Haaning

Christian Haaning

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.