Velkommen til:

Dansk Revision Nuuk

Dansk Revision Nuuk er din oplagte revisionspartner, hvad end du er iværksætter, ejer en enkeltmandsvirksomhed eller i et partnerselskab. Vi er et hold af revisorer, revisorassistenter og regnskabsassistenter, og vi har kompetencerne til at hjælpe. Med flere års erfaring besidder vi den fornødne viden, som kan give din virksomhed et ekstra løft. 

Vi lægger stor vægt på en personlig kontakt, da den nære kontakt mellem os og vores kunder er utrolig vigtig. Revisionsarbejde er en tillidssag, og derfor er det vigtigt for os, at vores arbejde bliver udført i øjenhøjde med dig som kunde.

Vi er din oplagte revisionspartner, hvad end du er iværksætter, ejer en enkeltmandsvirksomhed eller et partnerselskab. Med flere års erfaring besidder vi den fornødne viden, som kan give din virksomhed et ekstra løft. Vi arbejder med en række af forskellige virksomhedstyper, hvilket har givet os viden inden for forskellige problemstillinger og udfordringer ved de forskellige virksomheder. Derfor er vi også behjælpelige med valg af den korrekte selskabsform samt generel virksomhedsetablering.

 

Hos os vil du møde

  • Nærvær
  • Faglighed
  • Engagement

Det kan du læse meget mere om her

 

Internationalt samarbejde

Ud over Grønland, så kan vi tilbyde endnu flere kompetencer og et internationalt samarbejde igennem GGI - Geneva Group International. GGI er verdens 6. største revisorsamarbejde og yderligere en af verdens største alliancer mellem revisorer og advokater.

 

Partnere

10 Sh Christian Haaning

Christian Haaning

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.