Velkommen til:

Dansk Revision Aalborg

Styrk din forretning

ved at tale med Dansk Revision Aalborg 

Få et suverænt overblik over din økonomi, og skab større overskud i samarbejde med Dansk Revision Aalborg. Som sparringspartner og uvildige økonomisk rådgiver hjælper vi dig med at indfri målsætninger og skabe et tilfredsstillende resultat. 

Med indsigt og engagement giver vi dig økonomisk rådgivning, skatterådgivning og virksomhedsrådgivning, som gør dig i stand til at træffe lønsomme og fornuftige beslutninger om forretningsudvikling, køb og salg af virksomhed, finansiering, generationsskifte og selskabskonstruktioner mv. 

Med stor erfaring sørger vores revisionskontor i Aalborg også for regnskabsassistance og holder styr på revision, regnskab, skat, bogføring, moms og erhvervsservice.

Se hvad et par af vores kunder siger herunder, og tag en snak med os ved Dansk Revision Aalborg - tal til fornuften.  

 

➤ Kundecase Tine Terp fra Linde Terp ApS

➤ Kundecase Inger Marie og Kaj fra Manna Traktor

 

 

Partnere

 

Mvl

Marianne Larsen

Mn2

Mogens Næslund

Rohb3

Ronald Hauch Brun

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.