Velkommen til:

Dansk Revision Aalborg

aalborg reception

Dansk Revision i Aalborg fylder 50 år. Læs de spændende artikler i vores jubilæumsskrift herunder.

Vi regner også med at være her om 50 år.

➤ Læs vores jubilæumsskrift

➤ Se vores film fra vores jubilæum og tak til alle 

 

Er du uddannet revisorassistent med 3-4 års erfaring, færdig med HD, måske startet på cand.merc. ? Og leder du efter et revisionshus, hvor du kommer hele vejen rundt om din egne kunder? Så har vi netop slået døren op for en spændende stilling fuld af udviklings- og karrieremuligheder.

➤ Fortsæt din karriere i et velfungerende revisionshus

 

Styrk din forretning ved at tale med Dansk Revision Aalborg.

Få et suverænt overblik over din økonomi, og skab større overskud i samarbejde med Dansk Revision Aalborg. Som sparringspartner og uvildige økonomisk rådgiver hjælper vi dig med at indfri målsætninger og skabe et tilfredsstillende resultat. 

Med indsigt og engagement giver vi dig økonomisk rådgivning, skatterådgivning og virksomhedsrådgivning, som gør dig i stand til at træffe lønsomme og fornuftige beslutninger om forretningsudvikling, køb og salg af virksomhed, finansiering, generationsskifte og selskabskonstruktioner mv. 

Med stor erfaring sørger vores revisionskontor i Aalborg også for regnskabsassistance og holder styr på revision, regnskab, skat, bogføring, moms og erhvervsservice.

Se hvad et par af vores kunder siger herunder, og tag en snak med os ved Dansk Revision Aalborg - tal til fornuften.  

 

➤ Kundefortælling Tine Terp fra Linde Terp ApS

➤ Kundefortælling Inger Marie og Kaj fra Manna Traktor

 

 

Partnere

 

Mvl

Marianne Larsen

Rohb3

Ronald Hauch Brun

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Vores kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde.