Skab dig en karriere i Dansk Revision

Et job hos Dansk Revision er et job i en lokal forankret virksomhed med kontakt til hele Danmark og udsigt til hele verden.

Som medarbejder har du din daglige gang på et af vores lokale kontorer, men du får samtidig gavn af samarbejdet med internationale specialister i  den verdensomspændende kæde Geneva Group International.

 

karierre

Herudover står omkring 450 kompetente kolleger fra hele landet til din rådighed.

Som medarbejder hos Dansk Revision får du derfor muligheden for at arbejde meget alsidigt på det lokale plan og samtidig stille dine spidskompetencer til rådighed nationalt og internationalt - og det giver unikke muligheder.

➤ Gå direkte til vores stillingsopslag

➤ Du kan læse mere om vores internationale samarbejde her

 

En arbejdsplads med potentiale

Det, der gør Dansk Revision til et godt karrierevalg og en god arbejdsplads er på den ene side, at vejen til toppen er kort, og på den anden side at nye og spændende udfordringer altid er inden for rækkevidde.

Vi meget opmærksomme på dig som medarbejder. Vi vægter din efteruddannelse højt, og vi har fokus på at udfordre dig i dit tempo, og dermed styrke dine kompetencer og din karriere.

Vi gennemfører løbende medarbejderudviklingssamtaler og medarbejdertilfredshedsundersøgelser, hvor vi blandt andet går i dybden med alle de ting, som er vigtige for, at en hverdag fungerer.

I Dansk Revision har du mulighed for at påvirke din egen hverdag og samtidig medvirke til at styrke kæden. I Dansk Revision gør vi en forskel sammen - hver dag.

 

Vi søger altid dygtige og ambitiøse medabejdere.

Her finder du vores spændende, ledige stillinger:

Udbyg dine kompetencer og sæt skub i din karriere - vi glæder os til at høre fra dig.  

➤ Revisor med erfaring - Hjørring

➤ Revisor med partnerambitioner - Holbæk

➤ Selvstændig erfaren revisor - Roskilde

➤ Revisor til en alsidig stilling - Tønder

 

 

Vi værner om dine perondata og dit privatliv, og du kan læse mere om vores privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering her

 

Lokal HR - Global organisation

HR-funktionerne findes naturligvis lokalt på de enkelte kontorer, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte rundt omkring i landet, hvis du ønsker en karriere med globale perspektiver og lokal forankring.

➤ Find vores lokale kontorer her 

➤ Læs mere om Dansk Revision her

➤ Find os på LinkedIn

 

 

Revisorelev i Dansk Revision.

Ultimo november uploader vi en oversigt over de af vores kontorer, der ansætter elever. Når denne oversigt er offentliggjort, kan du søge hos det kontor, hvor du ønsker at være revisorelev.

 

Som revisorelev i Dansk Revision får du en 2-årig skræddersyet uddannelse i et topprofessionelt miljø.

Vil du uddanne dig yderligere undervejs, kan du læse HD eller cand.merc.aud. ved siden af – i fællesskab skaber vi din karriere inden for revisionsverdenen.

Vi forestiller os, at en kommende elev skal:

  • Have en HHX-eksamen. Du kan også være uddannet finansøkonom eller finansbachelor andre arrangerer du selv, fx gennem kunder, der har anbefalet dig til deres bekendte.
  • Være interesseret i regnskab og have en grundlæggende talforståelse, vi kan bygge videre på.
  • Kunne tale, rådgive og sparre med kunder og kolleger. Det er vigtigt, at du har lyst til at medvirke til at styrke teamet og arbejde tæt sammen med andre – vores elever er typisk mellem 18 og 30 år gamle.

➤ Følg os på LinkedIn.

 

 

Privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering

Ved modtagelse af ansøgning og bilag bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job. 

Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden. 

Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet. 

Ved uopfordrede ansøgninger gemmes ansøgning og bilag i maksimalt 6 måneder, hvorefter de slettes. 

Hvis ansøgning og bilag gemmes i mere end 6 måneder, indhentes særskilt samtykke hos kandidaten. 

Læs mere om opbevaring af personlige data her.