Vil du også arbejde i Dansk Revision?

 

 team

Et job hos Dansk Revision er et job i en lokal forankret virksomhed med kontakt til hele Danmark og udsigt til hele verden.

Som medarbejder har du din daglige gang på et af vores lokale kontorer, men du får samtidig gavn af samarbejdet med mange kompetente kolleger fra hele landet.

Vi kender også vejen til udlandet. Hos os går den gennem vores tilknytning til den verdensomspændende revisorkæde Geneva Group International.

Som medarbejder hos Dansk Revision kan du derfor få mulighed for at arbejde meget alsidigt på det lokale plan og samtidig stille dine spidskompetencer til rådighed nationalt og internationalt.

 

En god arbejdsplads

På den ene side er vejen til toppen kort, og på den anden side er nye spændende udfordringer altid inden for rækkevidde, når du er klar til dem.

I Dansk Revision er vi meget opmærksomme på vores medarbejdere. Vi gennemfører løbende medarbejderudviklingssamtaler og medarbejdertilfredshedsundersøgelser, hvor vi blandt andet går i dybden med alle de ting, som er vigtige for, at en hverdag fungerer.

 

Her kan du finde alle vores spændende, ledige stillinger:

Læs de enkelte stillingsopslag, og har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi i fællesskab kan udbygge dine kompetencer, sætte skub i din karriere, balancere dit arbejdsliv eller måske du drømmer om noget helt fjerde.

 

➤ Fortsæt din karriere i et velfungerende revisionshus - Aalborg

➤ Udviklings- og karrieremuligheder for revisorassistent - Hjørring

➤ Skab gyldne øjeblikke for vores kunder - revisorassistent - Roskilde

➤ Start din revisorkarriere i et velfungerende revisionshus - Viborg 

 

 

 

 

Bliv Elev i Dansk Revision.

 elever 2018

Som revisorelev i Dansk Revision får du en 2-årig skræddersyet uddannelse i et topprofessionelt miljø.

Vil du uddanne dig yderligere undervejs, kan du læse HD eller cand.merc.aud. ved siden af – i fællesskab skaber vi din karriere inden for revisionsverdenen.

Vi forestiller os, at du som kommende elev hos os skal have en HHX-eksamen. Du kan også være uddannet finansøkonom eller finansbachelor.
 
Du skal naturligvis være interesseret i regnskab og have en grundlæggende talforståelse, vi kan bygge videre på.

Din menneskelige egenskaber er vigtige. Du skal have viljen og naturlige sociale kompetencer, så du kan tale, rådgive og sparre med kunder og kolleger. Det er vigtigt, at du har lyst til at medvirke til at styrke teamet og arbejde tæt sammen med andre – vores elever er typisk mellem 18 og 30 år gamle.
 
Ultimo november uploader vi en oversigt over de af vores kontorer, der ansætter elever, så hold øje med siden her og følg os på LinkedIn.

 

Vi søger altid dygtige og ambitiøse medabejdere.

Fandt du ikke din drømmestilling, så er du altid velkommen til at kontakte det lokale kontor, du ønsker at arbejde på.

Du finder alle vores kontorer her, finde os på LinkedIn her, og du kan læse mere om, hvordan og hvor længe, vi opbevarer dine personlige data her.

Vi glæder os til at høre fra dig.