Vil du også arbejde i Dansk Revision?

 

 team

Et job hos Dansk Revision er et job i en lokal forankret virksomhed med kontakt til hele Danmark og udsigt til hele verden.

Som medarbejder har du din daglige gang på et af vores lokale kontorer, men du får samtidig gavn af samarbejdet med mange kompetente kolleger fra hele landet.

Vi kender også vejen til udlandet. Hos os går den gennem vores tilknytning til den verdensomspændende revisorkæde Geneva Group International.

Som medarbejder hos Dansk Revision kan du derfor få mulighed for at arbejde meget alsidigt på det lokale plan og samtidig stille dine spidskompetencer til rådighed nationalt og internationalt.

 

En god arbejdsplads

På den ene side er vejen til toppen kort, og på den anden side er nye spændende udfordringer altid inden for rækkevidde, når du er klar til dem.

I Dansk Revision er vi meget opmærksomme på vores medarbejdere. Vi gennemfører løbende medarbejderudviklingssamtaler og medarbejdertilfredshedsundersøgelser, hvor vi blandt andet går i dybden med alle de ting, som er vigtige for, at en hverdag fungerer.

 

Her kan du finde alle vores spændende, ledige stillinger:

 

BLIV ELEV I DANSK REVISION - lige nu søger vi ambitiøse elever, og du kan læse meget mere om uddannelsen ved at trykke her.

 

 

Vi søger altid dygtige og ambitiøse medabejdere.

Fandt du ikke din drømmestilling, så er du altid velkommen til at kontakte det lokale kontor, du ønsker at arbejde på.

Du finder alle vores kontorer her, og du kan læse mere om, hvordan og hvor længe, vi opbevarer dine personlige data her.

Vi glæder os til at høre fra dig.