Skab dig en karriere i Dansk Revision

Et job hos Dansk Revision er et job i en lokal forankret virksomhed med kontakt til hele Danmark og udsigt til hele verden.

Som medarbejder har du din daglige gang på et af vores lokale kontorer, men du får samtidig gavn af samarbejdet med internationale specialister i  den verdensomspændende kæde Geneva Group International.

 

karierre

Herudover står omkring 450 kompetente kolleger fra hele landet til din rådighed.

Som medarbejder hos Dansk Revision får du derfor muligheden for at arbejde meget alsidigt på det lokale plan og samtidig stille dine spidskompetencer til rådighed nationalt og internationalt - og det giver unikke muligheder.

➤ Du kan læse mere om vores internationale samarbejde her

 

En arbejdsplads med potentiale

Det, der gør Dansk Revision til et godt karrierevalg og en god arbejdsplads er på den ene side, at vejen til toppen er kort, og på den anden side at nye og spændende udfordringer altid er inden for rækkevidde.

Vi meget opmærksomme på dig som medarbejder. Vi vægter din efteruddannelse højt, og vi har fokus på at udfordre dig i dit tempo, og dermed styrke dine kompetencer og din karriere.

Vi gennemfører løbende medarbejderudviklingssamtaler og medarbejdertilfredshedsundersøgelser, hvor vi blandt andet går i dybden med alle de ting, som er vigtige for, at en hverdag fungerer.

I Dansk Revision har du mulighed for at påvirke din egen hverdag og samtidig medvirke til at styrke kæden. I Dansk Revision gør vi en forskel sammen - hver dag.

 

  

Vi søger altid dygtige og ambitiøse medabejdere.

Her finder du vores spændende, ledige stillinger:

Udbyg dine kompetencer og sæt skub i din karriere - vi glæder os til at høre fra dig.

 

➤ Revisor/revisorassistent til revisionshus med Gazelle-pris - Søborg

 

Fandt du ikke din drømmestilling, så er du altid velkommen til at kontakte det lokale kontor, du ønsker at arbejde på.

➤ Find vores lokale kontorer her 

➤ Læs mere om Dansk Revision her

➤ Find os på LinkedIn

 

 

Bliv Elev i Dansk Revision.

Som revisorelev i Dansk Revision får du en 2-årig skræddersyet uddannelse i et topprofessionelt miljø.

Vil du uddanne dig yderligere undervejs, kan du læse HD eller cand.merc.aud. ved siden af – i fællesskab skaber vi din karriere inden for revisionsverdenen.

Som kommende elev hos os skal du have en HHX-eksamen. Du kan også være uddannet finansøkonom eller finansbachelor - og du skal naturligvis være interesseret i regnskab.

Dine menneskelige egenskaber er særdeles vigtige. Du skal selvfølgelig besidde viljestyrke, men vi lægger også stor vægt på sociale kompetencer. Du skal nemlig helt naturligt kunne tale, rådgive og sparre med kunder og kolleger.

Sådan ansøger du

Ultimo november uploader vi en oversigt over de af vores kontorer, der ansætter elever, så hold øje med siden her og følg os på LinkedIn.

 

 

Privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering

Ved modtagelse af ansøgning og bilag bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job. 

Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden. 

Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet. 

Ved uopfordrede ansøgninger gemmes ansøgning og bilag i maksimalt 6 måneder, hvorefter de slettes. 

Hvis ansøgning og bilag gemmes i mere end 6 måneder, indhentes særskilt samtykke hos kandidaten. 

Læs mere om opbevaring af personlige data her.