Covid-19: Midlertidig udskydelse af betalingsfrister for moms, AM-bidrag og A-skat samt B-skatter

Status: Alle nedenstående ændringer er vedtaget.

Brug for hjælp? Kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

Betalingsfristen for store virksomheders momsbetaling forlænges med 30 dage for raterne i marts, april og maj 2020. Store virksomheder er defineret som virksomheder med en årlig momspligtig omsætning over 50 mio. kr.

For små og mellemstore virksomheder vil der ske sammenlægning af to afgiftsperioder. Det betyder, at betalingsfristen for den første afgiftsperiode udskydes, så den svarer til betalingsfristen for den anden afgiftsperiode. Små virksomheder skal dermed først betale moms den 1. marts 2021, mens mellemstore virksomheder først skal betale den 1. september 2020.

Betalingsfristen for betaling af B-skat flyttes hvad angår april raten, som flyttes til den 20. juni 2020, mens fristen for maj raten flyttes til den 20. december 2020.

➤   Læs hele det vedtagne forslag her

 

 

Tilbage til hovedsiden Covid-19 ⎪ Corona

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld information

Et godt sted at holde dig opdateret er via vores nyhedsbrev. Vi sender ud løbende den næste tid, hver gang og lige så snart, vi ved mere. Det vil sige, når der er konkrete tiltag, lovændringer og anbefalinger klar.

 

ℹ️  Skriv dig op her og få aktuel information

  Brug for hjælp? - kontakt os, så finder vi nærmeste lokale revisor

 

 

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i alle organisationer og ministerier, lige som vi i Dansk Revision følger udviklingen nøje.

Al information på www.danskrevision.dk er derfor kun af generel karakter. Det kan ikke erstatte professionel rådgivning. Indholdet alene kan ikke lægges til grund for økonomiske dispositioner.